Dcérka si dala pred USG tyčinku a banán

28. jún 2024

Ahojte, som na nervy, pustila som manzela s dcerkou von a isli k susedom, o com som nevdela, a manzel nedaval pozor a dcerka spapala banan + 1 tycinku.

Pred usg brucha sa nema jest 4-5 hodin, co som aj dodrzovala a teraz mi to zbabrali. Tak 2,5 pred usg si dala tie 2 veci.
S manzelom som sa dobre pohadala, lebo ze on nato zabudol. Pritom som mu to hovorila 5x..........

Mam termin zrusit? 😒😒😒😒😒

luckabj82
28. jún 2024

A kedy má usg?

autor
28. jún 2024

@luckabj82 papal o 3tej..... A ultrazvuk ma o pol6.

angeli121212
28. jún 2024

Byť tebou zavolám im a poviem čo sa stalo a uvidíš čo ti povedia.. ale chápem ťa tiež by ma to nahnevalo

januska12323
28. jún 2024

Zavolaj a budeš múdrejšia.

biglovemom
28. jún 2024

A preco sa pytas na MK a nevolas im?🫣🫣🙄

pribinak
28. jún 2024

Ovocie je ľahko stráviteľné s tým by nemal byt až taký problém

Veď zavolaj na pracovisko a uvidis

tenerifka
28. jún 2024

Ja len neviem, co by bolo s ludstvom, ak by starostlivost o deti prevzali muzi..... To by sme to tu mohli rovno zabalit, tupe plemeno

angeli121212
28. jún 2024

@tenerifka akože verím tomu, že keby ten chlap musel ísť s malou na usg inak by sa zachoval toto mi príde skôr nedbalosť... Ale netreba strácať nádej stále sú muži čo sú schopní sa postarať o svoje deti 😊

guiseppinka
28. jún 2024

@angeli121212 nie... nachystala som vcera muzovi veci, ktore ma rano, kym ja budem v skole nachystat a dobalit, aby sme rovno vyrazili prec. Dosla som zo skoly, nic nezbalene, nenachystane... lebo on bol v lekarni🙄

tenerifka
28. jún 2024

@angeli121212 ano, su taki, je ich sice malo, ale vdakabohu za nich. Mña len udivuje, ze v "civilizovanom svete" dostane kazdy chlap, co o to zaziada, striedavku. Ano, su aj uvedomeli muzi, kde s vychovou pomoze jeho matka (babicka deti), a vtedy deti dostanu nejaku disciplinu aj domacu stravu. Ale vo vela pripadoch su deti pocas obdobia u otca odchovane na playku, mobile a fastfoode. Navstevy lekara sa riesia vtedy, ked je dieta u matky, inak by to dopadlo podobne, ako pise autorka

luccija
28. jún 2024

Podľa mňa to bude vadiť veď choďte a, keď to vyjde zle, tak si dáte ďalší termin

angeli121212
28. jún 2024

@guiseppinka
@tenerifka žienky myslím, že niektorí chlapy si proste zvykli, že to za nich niekto vyrieši... Je to inak velmi smutné a potom zo žien robia neschopné... My s mužom sme mali velkú výhodu, že sme od začiatku boli na všetko viac menej samy lebo rodina ďaleko a ja som od začiatku aj mužovi dala možnosť sa starať o maleho ale ALe tu patrí ešte veľké ďakujem jeho maminke mojej svokre ktorá ho jednoducho k tomu aj viedla.. aj sám vravel, že ako najstarší aj prizeral mladších súrodencov aj bratrancov sesternice občas proste bol vždy v kontakte s detmi

guiseppinka
28. jún 2024

@angeli121212 u nas to iste, tiez sme boli sami, muz sa stara o deti, ale predsa napr minuly tyzden zabudli na kupku topanky... z 3 sme nasli 2...

angeli121212
28. jún 2024

@guiseppinka tak bude asi kus zábudlivec..

autor
29. jún 2024

Zavollai sme im este vcera, pan dr. povedal, ze to vobec nevadi, kludne mame ist. 🙏🏻 Takze vybavene. 🙂

angeli121212
29. jún 2024

Joj super,že ste vybavili 😊