Ahojte, som na nervy, pustila som manzela s dcerkou von a isli k susedom, o com som nevdela, a manzel nedaval pozor a dcerka spapala banan + 1 tycinku.
Pred usg brucha sa nema jest 4-5 hodin, co som aj dodrzovala a teraz mi to zbabrali. Tak 2,5 pred usg si dala tie 2 veci.
S manzelom som sa dobre pohadala, lebo ze on nato zabudol. Pritom som mu to hovorila 5x..........
Mam termin zrusit? 😒😒😒😒😒
@luckabj82 papal o 3tej..... A ultrazvuk ma o pol6.
Byť tebou zavolám im a poviem čo sa stalo a uvidíš čo ti povedia.. ale chápem ťa tiež by ma to nahnevalo
Zavolaj a budeš múdrejšia.
A preco sa pytas na MK a nevolas im?🫣🫣🙄
Ovocie je ľahko stráviteľné s tým by nemal byt až taký problém
Veď zavolaj na pracovisko a uvidis
Ja len neviem, co by bolo s ludstvom, ak by starostlivost o deti prevzali muzi..... To by sme to tu mohli rovno zabalit, tupe plemeno
@tenerifka akože verím tomu, že keby ten chlap musel ísť s malou na usg inak by sa zachoval toto mi príde skôr nedbalosť... Ale netreba strácať nádej stále sú muži čo sú schopní sa postarať o svoje deti 😊
@angeli121212 nie... nachystala som vcera muzovi veci, ktore ma rano, kym ja budem v skole nachystat a dobalit, aby sme rovno vyrazili prec. Dosla som zo skoly, nic nezbalene, nenachystane... lebo on bol v lekarni🙄
@angeli121212 ano, su taki, je ich sice malo, ale vdakabohu za nich. Mña len udivuje, ze v "civilizovanom svete" dostane kazdy chlap, co o to zaziada, striedavku. Ano, su aj uvedomeli muzi, kde s vychovou pomoze jeho matka (babicka deti), a vtedy deti dostanu nejaku disciplinu aj domacu stravu. Ale vo vela pripadoch su deti pocas obdobia u otca odchovane na playku, mobile a fastfoode. Navstevy lekara sa riesia vtedy, ked je dieta u matky, inak by to dopadlo podobne, ako pise autorka
Podľa mňa to bude vadiť veď choďte a, keď to vyjde zle, tak si dáte ďalší termin
@guiseppinka
@tenerifka žienky myslím, že niektorí chlapy si proste zvykli, že to za nich niekto vyrieši... Je to inak velmi smutné a potom zo žien robia neschopné... My s mužom sme mali velkú výhodu, že sme od začiatku boli na všetko viac menej samy lebo rodina ďaleko a ja som od začiatku aj mužovi dala možnosť sa starať o maleho ale ALe tu patrí ešte veľké ďakujem jeho maminke mojej svokre ktorá ho jednoducho k tomu aj viedla.. aj sám vravel, že ako najstarší aj prizeral mladších súrodencov aj bratrancov sesternice občas proste bol vždy v kontakte s detmi
@angeli121212 u nas to iste, tiez sme boli sami, muz sa stara o deti, ale predsa napr minuly tyzden zabudli na kupku topanky... z 3 sme nasli 2...
@guiseppinka tak bude asi kus zábudlivec..
Zavollai sme im este vcera, pan dr. povedal, ze to vobec nevadi, kludne mame ist. 🙏🏻 Takze vybavene. 🙂
Joj super,že ste vybavili 😊
A kedy má usg?