Nie, nerobím si srandu naozaj som mama ktorá brutálne panikári za všetko... Ide o to že som prala dneska samozrejme aviváž prášok všetko... Mám to na sušiaku.. Keďže bývame zatiaľ 2 izbovom byte máme tesno a malá má jedálenskú stoličku vedľa sušiaka... Ide o to že tie veci sú ešte mokré.. Ona ich chytala a pchala si ruky do úst a neviem či aj to oblečenie to som si nevšimla keďže som jej varila papať... Mohlo sa jej dačo stať? Pýtam sa fakt reálne kvôli avivážu hlavne
nie nic sa nemohlo stat, v tom pripade by bol predsa problem aj keby si zuzlala rukav suchy ak by tam ta avivaz nejako "zostala" - je to 1000x vyplachnute kym skonci cyklus v pracke
A inokedy si oblecenie nezuzle? Avivaz sa nevysusi ale vyplaka. Takze je uplne jedno, ci zuzle suche alebo mokre oblecenie. Zacni trenovat predychat mnohe veci u deti. Bude ti v lete behat kade tade a kadeco skonci v jej ustach. Deti toho preziju veeeeelmi vela.
Nic sa jej nestane, neboj sa. Vsak to pradlo je vyprane. To je to iste, ako keby si zuzlala uz suche veci. Co teda deti bezne robievaju.