Dcérka nekakala už tri dni

5leni12
28. mar 2013

Ahojte,nasej 4-mesacnej malej davam okrem mojho mliecka aj nutrilon(necely mesiac). Doteraz kazdy den pekne kakala ale posledne tri dni nic. Je to normalne? Asi ju brusko neboli,lebo sa zda byt spokojna ale zje cim dalej tym menej,akoby bola stale plna.

leeenka26
28. mar 2013

@5leni12 stolica u babetka nemusi byt aj dlhsie. Pokial je pokojna, pekne prinbera, nemas sa coho obavat. Stolica moze byt so zvyskom alebo bezzvyskova, to znamena, ze co spapa, to stravi. Tak som to raz citala. Co znamena ze zje coraz menej? Mozno si vytiahne viac tvojho mliecka a nepotrebuje uz tolko nutrilonu.

5leni12
autor
28. mar 2013

Asi to bude tym,ze si vytiahne viac mojho,aj ked sa na kazdom prsniku "zdrzi" max 1-2min. Len som myslela,ze ked uz sa dava UM tak musi byt stolica kazdy den. Ako dlho to takto moze trvat? Teda ako budem vediet ze ide o zapchu?

adkablatka80
28. mar 2013

no moja dcerka bola plne kojena a od 6. tyzdna kakala raz za 8 dni. Tiez bola spokojna. Vraj je to v pohode. Ale dohodli sme sa s doktorkou, ze po 4 dnoch sme davali detsky caj s kamilkami a pouzivali rektalnu rurku namastenu kalciovou mastou. No a masaze bruska kazdy den. A tak az do 7 mesiacov. Potom som jej do jedla davala lyzicu mleteho lanu. Teraz je to OK a ked nahodou tak uvarim kompot zo susenych sliviek, jablk a bielych hrozienok. A aj jogurt s lanom. Drzim palce.

lilysk
28. mar 2013

@5leni12 Skus si dat susene slivky -to prejde aj do mlieka -zvykne to pomoct 🙂

aristka
28. mar 2013

mala by sa vykakať maximálne do piatich dní,to že ti papá menej,je dôsledok,že je plná,nevykakaná..

aristka
28. mar 2013

@aristka a sušené slivky by som určite 4m.plne na mlieku nedala,jedine,keď chceš spôsobiť koliku

lauricka
28. mar 2013

@5leni12 ano, je to normalne, aj dlhsie to moze, aj dlhsie ako pat dni,co tu niekto spominal

opica89
28. mar 2013

ja som kojila a dokrmovala a malicky nekakal 17 dni, dali nam rektarnu rurku pri doktorke rano do ritky a nic... zato vecer to stalo zato

opica89
28. mar 2013

skus jej dat harmancekový cajik

5leni12
autor
28. mar 2013

Dakujem vam za nazory a rady,uvidim aka bude a ako dlho este nebude mat stolicu. No prave to sa mi zda,ze je plna lebo nekaka a preto menej je. Dakujeeem 🙂

milka1978
29. mar 2013

@5leni12 a dávaš jej k mliečku aj čajík? ten veľmi pomáha a najlepšie svetojánsky čo kúpiť v lekárni ten je aj na tráviace ťažkosti a proti nadúvaniu ..... mne sa z toho drobec stále pokaká ..... a to mu dávam Bebu A.R. z ktorej zapeká

dadulajda
4. apr 2013

@5leni12 kakala uz? pocula som najviac negativnych ohlasov na nutrilon ako na vsetky ostatne mlieka dokopy!! ten kentus by som decku nedala ani zadarmo! (to nic osobne) podla mna ale zmen to mlieko. Aku mala stolicu ked sa vykakala?ak tvrdu,je to mlieko.Pretoze take male dieta-len na mlieku nemoze mat z coho hustu.ak nezapeka mlieko. My sme si presli kadecim..syn kakal 2x ze mesiac!!!!! nejdem sa rozpisovat..maly mal 6.mes takze som to uz riesila inak.ale u 4.mes.babatka jednoznacnne zmen mliecko. Najsuper je beba, babylove, hami. drzim vam palce 😉

moniciak
4. apr 2013

@dadulajda My sme mali napríklad Sunár do 1 a pól roka a boli sme veľmi spokojní a pritom stojí pre najmenšie deti o polovicu menej ako Nutrilon 🙂
@5leni12 Dávaj jej veľa piť čaju a tak a skús pomasírovať bruško a keď nič tak zajtra zbehni k lekárke 🙂
Prinajhoršom jej dajú čípok 🙂

dadulajda
4. apr 2013

@moniciak aj segra dava sunar. tiez dobry ale tak nechcela som zase menovat vsetky mlieka na trhu...

moniciak
4. apr 2013

@dadulajda 😀