Klacid a maskocanie v jogurte
Maminky prosim dcerka dostala antibiotika klacid nechce mi ho vypit. Mozem jej ho skusit dat do trosky jogurtu? Dakujem
@viestta s prvym som nikdy problem nemala ked mal rok skoncili sme.v nemocnici a sestricky sa cudovali ako rkasne papa lieky,este si aj pytal...dcera je uplny opak ..ta to dokaze aj vygrcat vie ze lieky brat musi,to chape ale nadrapuje ju z tej chuti asi neviem
Koľko ma? Ja by som jej dala normálne kúsok coko, 1 lentinku alebo 1 gumenneho macka hneď za tým aby zjedla...
Ja sice nie som dieta ale ked mam lieky v ustach nadrapuje ma.. jeden liek co som na nieco mala som ani nevedela brať. Kebyze to hned zapije vodou ci dzusom? Alebo jej to zamiešať do vody alebo tekitiny ktoru ma rada?
@terezkaarthuramax to som skusala ..vo vsetkom prekukne dzus,voda ochutena,sirupova voda... len v jogurte ho bez problemu zje....
Aha. No opytaj sa doktorky ci.mozes dat do jogurtu. Tu sa nie vždy dočkaš odpovede bez odsúdenia.
Kolko ma rokov? Klacid je hnusny... nam dala lekarka cca od 14 kg tabletkovu formu
Ak ti ho zje v jogurte, daj tak. Buď rada, že aspoň v niečom. Mne staršie dieťa začalo jesť lieky až v 9-tich rokoch. Dovtedy nič nefungovalo. Ak aj zjedol nasilu, tak buď hneď, alebo do 5 minút to išlo von. A mudrlantky bez reálnej skúsenosti s radami načítanými z netu nepočúvaj.
Pozri si na príbalovom letáku či sa tam spomína niečo, že by sa nemal brať s mliečnymi výrobkami.. poprípade skus pogoogliť ak nič nenajdeš byť tebou neriešim a dávam jej ho v tom jogurte ak je s tým ok.. tiež si myslím ako @zuzanockamt že lepšie tak ako silou mocou nasilu
Mozes podat kludne s jogurtom, jedine co s klacidom nie su citrusove produkty.
Mojej pomohlo ked som jej slubila tiktak😃
Zhnusis jej aj ten jogurt.
Stiekacka od nurofenu, zastcit popri zuboch pri lici do pusy a pomalicky vytlacit. Lieky sa nemaju maskovat do jedla, dieta sa musi naucit, ze obcas sa beru aj lieky ci sa mu to paci alebo nie, zobrat ich musi