Dcérka má už týždeň vlhký hlienovitý kašeľ

mnaamkaa
24. feb 2019

Dcérka má cca týždeň vlhký kašeľ stále iba ráno sa kus vykašle a celý deň je v kľude. Treba už navštíviť lekára alebo pomôže niečo iné ako sirupcek ten nezabral.

kika831
24. feb 2019

@mnaamkaa tieto kasle mozu trvat aj niekolko tyzdnov. Otazka je, aky sirup nezabral. Syn ma uz 2 tyzdne ambrobene na vykasliavanie ( od lekarky ) a este stale sa trapime. Je to na dlho s tym kaslom.

mnaamkaa
autor
24. feb 2019

@kika831 my sme u lekárky ešte neboli, kúpili sme si v lekárni mucosolvan. Ale nič nepomáha, ráno stále kašle, cez deň vôbec nie.

gabulienka623
24. feb 2019

Kým kašeľ úplne odzneje trvá to aj 2-3 týždne. Pre nás je úplne top domáci cibuľový sirup s medom a citrónom a natierať hruď mastou. Dcerky bývajú často choré a nechcem ich stále zaťažovať liekmi z lekárne. Toto zabera rovnako a dovolím si tvrdiť že snáď aj lepšie ako všelijaké sirupceky od kašľu

kika831
24. feb 2019

@mnaamkaa rano kasle, bo jej cez noc nastekali hlieny a potrebuje ich dostat von.

mnaamkaa
autor
24. feb 2019

@kika831 áno to sme pochopili aj my, len som chcela poradiť či to treba riešiť s lekárkou alebo pomôže domáci recept. Tu pani poradila cibulovy sirup, vyskúšame ďakujeme

mnaamkaa
autor
24. feb 2019

@gabulienka623 ďakujem vyskusame

gabulienka623
24. feb 2019

@mnaamkaa vyskúšajte a môžte aj na noc aj nakrájanú cibuľu niekde pri postel. Sirup dávajte aj týden, každý deň aj 4-5x 1-2 lyžičky. Ak má len kašeľ, s dr by som počkala, ale by ste videli že sa jej pohorší, potom už určite riešiť s dr