Dcérka má obrátený spánkovy režim

klaskalucka
27. júl 2018

Ahojte, potrebujem pomôcť. Moja Dcérka (14r) sa mi poslednou dobou sťažuje, že nemôže v noci spat. Väčšinou je to kvôli tomu, že ma príliš veľa energie alebo sa jej proste zaspať nedarí a iba sa prehadzuje na posteli. Niekedy sa jej nepodarí zaspať vôbec, ale keď hej tak zaspi až o 5 ráno a zobudí sa o 1 poobede.
Už neviem, čo mám robiť. Neviete niekto ako ten spankovy režim posunúť? Ďakujem za rady.
Lucia

kikina84
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beky1813
27. júl 2018

Vecer ziadny cukor, lahka vecera, ziadny tv, mobil, pc, poobede poriadna fyzicka aktivita

a_lexie
27. júl 2018

@klaskalucka mne sa to stavalo. Cez prazdniny, ked som mala lenivejsie dni, alebo cez skuskove, ked som sa ucila do noci. Treba rano vstat, najneskor do 10 a vyplnit den nejakou aktivitou. Bicykel, korcule, kupko... A podvecer skusit caj z medovky. Ked zacne chodit do skoly, tak sa to opat upravi.

janickacrazy
27. júl 2018

Ked chodila do školy tak mala aký režim? Predpokladám, že takýto asi nie, ved sú prázdniny, ja by som to nehrotila, nech spí vtedy, ked sa jej chce. Ked začne chodiť do školy, tak sa jej to upraví samo.

pralinka99
27. júl 2018

@klaskalucka neriešila by som to mne samej sa režim posúva stále podľa potreby ešte tak rok dozadu som chodila spávať v noci po 1nej a teraz spím najneskôr o 11tej a viem ze ako dieťa cez prázdniny som to mala padobne tiež som v noci nespala a cez deň vysavala... Je to normálne si myslím ale dá sa to zmeniť ak bude par krát nútená vstať skôr potom večer bude unavená zaspí... Režim sa sám upraví

benit
27. júl 2018

@klaskalucka u nas tak isto. Sice ma uz 16 ale uz je to tak dlhsie. Ide do skoly a zaspi o jednej druhej v noci. Teraz cez prazdniny ani nehovorim do 4. Jej nejde zaspat. Ale aj muz nevie ist spat aj jeho otec a sestra. Budu to mat v rodine. Ona od babatka nepotrebovala spat. Od roka cez den nespavala vobec.

0silvia0
27. júl 2018

@klaskalucka veď sú prázdniny, deti zlenivejú, ráno dlho vyspávajú a režim sa takto poposúva. Veď nech si dá budíček o šiestej ráno, nech si ide zabehať, robí nejakú činnosť, nech nie je v noci dlho na mobile atď. Cez školský rok je ok? Ako trávi prázdniny?

bianka532
Autor odpoveď zmazal
Zobraz