Dcérka má hlien v hrdle, chrčí, ale chorá nie je

katarina1989
9. dec 2011

u mojej malej pocujem ze chrci asi ma niekde hlboko v hrdle hlien len sa ho nemoze zbavit ....... nie je chora nostek ma cisty .... nevie niekto poradit co s tym?

sharmana
9. dec 2011

aj u nás to tak začalo, hlien v hrdle, nos čistý a do dvoch dní horúčka, soplíky sa spustili a hlieny v hrdle ešte viacej a kašel 😒

koniarova
9. dec 2011

@katarina1989 Ako vieš, že nie je chorá? Bola si u lekára?

katarina1989
autor
9. dec 2011

@koniarova este nie nebola ale ked nema sopliky nekasle a ani nema teplotu ....trva to asi 2-3 dni tak ked ju to neprejde tak zavolam samozrejme doktorke

halienka
9. dec 2011

@katarina1989 my sme mali takto zápal mandlí v 18 mesiacoch, chrčala a chrápala iba v noci pri spaní, soplíky žiadne nešli ani odsať, nešlo mi to do hlavy, teplota žiadna...Po takýchto troch nociach mi to už nedalo a zašla som k doktorke a ona že zapálené mandle 😕 som skoro odpadla, ja som čakal niečo ako zväčšenú nosnú mandľu ale zapálené mandle ma ani nenapadli, lebo malá nemala ani teplotu. Takže normálne sme museli užívať ATB a pekne to zabralo a bolo po probléme. 🙂 Radím zájsť radšej k doktorke 😉

bamb27
9. dec 2011

hmm.. mozno by pomohol Sinupret, ten rozpusta hlieny, da sa volne kupit, neviem, no za pokus by to stalo, je to take bylinkove,.. ale hnusnee 😒

halienka
9. dec 2011

@katarina1989 ani naša vôbec nekašlala, cez deň sa správala úplne normálne, ako zdravá...iba to hrozné chrčanie a klokotanie tam niekde vzadu v noci, to bolo hrozné...

katarina1989
autor
9. dec 2011

@halienka tak ako to ty opisujes to mam aj u malej cez den je pokojna aj vnoci ale ked spi pri mne tak pocujem ze chrci...... tiez mi to nejde do hlavy tak v pondelok fakt radsej zajdem k doktorke len dufam ze to nebude nic vazne ..... cez vikend skusim tie kvapky mozno trocha pomozu ale pondelok fakt hned k doktorke ..... a dakujem pekne

halienka
10. dec 2011

@katarina1989 držím palčeky, až ste čo najskôr v poriadku 😉 🙂

anieli_1
10. dec 2011

@katarina1989 no ja ta nechcem strasit ale ja som teraz nedavno skoncila s malou v nemocke presne chrcala dusila sa ked som dala odsavacku tak ani kvapka nesla a ani teplota a vyklulôa sa z toho obstrukcna bronchytida a zaciatocny zapal pluc takze bez k dr a ta ti povie a da jej nioeco na uvolnenie..........nemusi to tak mat ale ja by som ju dala popocuvat k dr ...inak ona nam najskor dala spiropent alebo take nieco je to sirup na rozsirenie dychacich ciest

katecameron
10. dec 2011

@katarina1989 chrcí tak to asi zdrava nebude mozno je ta choroba este neprepukla

katarina1989
autor
10. dec 2011

@anieli_1 tak ona sa nedusi a ked chrci ta len tak trocha ze nie velmi .....ja jej teraz davam sinupret ...... k doktorke tak to urcite pojdeme uz som cela prelaknuta ze co to moze byt a preco

anieli_1
10. dec 2011

@katarina1989 ako ja som ta nechcela vylakat jej to tiez zacalo len chrcanim a ked som bola v nemocke s nou tak tam bola len jedina izba kde bolo nieco ine ako bronchytidy ale tvoja je uz starsia moze to lepsie znasat a hlavne skor ti zje ten sirup jak moja jej museli davat spreje potom..radsej nech ju popocuva lebo t su urcite hlieniky to chrcanie a nech to podchyti ozaj len sirupom nech to neni horsie drzim palceky nech sa rychlo vyzdravite 😉

siuzi007
10. dec 2011

@katarina1989 moja malá takto chrčí od mesiaca boli sme aj u doktorky povedala že je zdravá niekedy je to lepšie inokedy horšie aj ju bez problémov zaočkovala takže to je asi individuálne alebo čo doktor to názor 😎

katarina1989
autor
12. dec 2011

a nemohlo by to chrcanie a hlieny byt z toho ze jej rastu zubky?

anjelik99
12. dec 2011

@katarina1989 tiez si myslim ze je to zubkami, aj my sme malavi 😎

haslerka27
13. okt 2013

@anjelik99 ahojte baby,teraz to mame my..mame 3 rocnu dcerku,ide jej posledna stolicka.asi aj dve..sople,neskutocne,chrci ako dospely chlap,nostek ma plny ale nejde nic von,suchy nostek vnutri,ale pocut ze sople jej stekaju cez nosohltan...nekasle,teplota len do 37,3-37,4 maximalne chvalabohu.zub uz je vidiet,z jednej strany prerezany,dasienka opuchnute,je malatna,spava,podrazdena,nervozna...som z toho smutna,neviem,ale nechcem ani pomysliet zeby sa tie sople usidlili v prieduskach napr.strasne chrci..........sinupret nedavam,neuznavam tento sirup,chodi uz doskolky ta mohla aj tam nieco chytit.co mi poradite?

jarabica123
13. okt 2013

@haslerka27 Moze to suvisiet aj so zubkami, mam znamu dr na ORL a ta vravela, ze ked su opuchnute dasienka,mozu opuchnut aj sliznice nosteka a dieta moze soplit,my to mame uz mesiac,mala stale chrchoce v nosteku a ma opuchnute sliznice,najma v noci,cez den jej nie je nic, boli sme aj u dr a urobila vyter a ma v hrdielku ecoli, ale vraj pokial nema teploty a kaslik,tak ATB nam nedala, ja suhlasim, a nechcem do nej zbytocne pchat ten humus, nech imunita zabojuje. Davam rakytnikovy olej a morsku sol do vody do hrnca a davam do izby a je to celkom ok, uvidime.

haslerka27
14. okt 2013

@jarabica123 bola som s nou rano u nasej doktoryky- preventivne..tak dychanie ciste,sople ma zrejme kvoli oslabenej imunite teraz ked idu zubky.idu stolicky zadne horna a dole dve..........dasienka ze ma take vselijake....ja davam na noc nurofen,na sopliky nasivin+ morsku vodu,celaskon,na imunitu multi-imun.nekasle,ale chrci ( mozno trosku menej ako vcera).afty ze nema- toho som sa bala najviac,lebo minuly rok sme kvoli aftam skoncili v nemocke.vzdy vyskocia ked idu zubky.teraz spinka,bola strasne nervozna,vymysla cely den,nespokojna je.chudatko urcite ju to boli.-(

haslerka27
14. okt 2013

@jarabica123 inak rano mala brutal zlte sple,ale to boli asi tie prve,lebo cely den teraz ma priesvitne...a idu uz von aj nostekom,co je vraj pozitivne,lebo sa zrejme uz uvolnuju.zahlienena je ale brutalne.ako sme sa s muzom zhodli- no dalsie jedine so zubkami,my mame hotovu krizovu cestu pri kazdom jednom.co zub to teplota,kasel,sopel,afty,,,

jarabica123
14. okt 2013

@haslerka27 Juuj chudatko, tak snad uz bude ok, nasa nema ziadne sople, nic jej nejde ani odsat, nic voobec, dnes sme boli u dr a v stredu ideme na krcne, lebo uz nevieme co s nou, brala do nosteka Uniflox co je citlive na ten bacil a nic, tak nas poslala tam, bojim sa, ze nejaka alergia

martina1305
15. okt 2013

@jarabica123
@haslerka27 my davame do nosa Vincentku sprej s par kvapkami TTO, tip mam od uznavanej ORL lekarky z Brna, ktora sa uz 20 rokov venuje aj alternativnej liecbe.

haslerka27
15. okt 2013

@martina1305 ja som odporca altern.mediciny-)

haslerka27
15. okt 2013

@jarabica123 tak spala dobre,aj teraz spi.chrci ale menej....stale vyzera ako prechladnuta,snad to prejde..ona tiez nic nevyfuka,ale pocut ze nostek je plny.

martina1305
15. okt 2013

@haslerka27 jasne, kazdemu je nam blizsie nieco ine 😉

haslerka27
15. okt 2013

@martina1305 ale dakujem za radu..pekny dnik

jarabica123
15. okt 2013

@martina1305 Ja uznavam alternativnu medicinu, a prosim ta co su kvapky TTO?🙂) Vincentku davame aj my, zajtra ideme na ORL, tak uvidim,

koncekova111
1. jún 2015

Prosim vas neviete mi poradit..moja dcerka ma len 2mesiaciky....a ma sopliky a strasne vela hlienikou v hrdielku..uzmi zacala aj kaslat..odsavam jej nostek z odsavackou na visavac..ale anu to nepomaha..:'(..bola som u lekara a stale mi povie odsavajte...ale odsa ane a stale nic .....:/...:(

swimka1
26. máj 2016

@jarabica123 pridavam sa aj ja,malicky mal v marci moraxellu bakteriu.Dostali sme sa z toho,vytery nos i hrdlo v poriadku,a predsa je rano zachrionuty,pocujem hkieny v hrdle a pri kojeni Chrapci.Idu mu zadne horne zubky.Asi to bude tym alebo alergia.Neriesim,nerobi nam to tazkosti.

anjelik2358
11. dec 2016

@martina1305 aké sú to kvapky TTO?

martina1305
11. dec 2016

@anjelik2358 tea tree olej s manukou a rosalina olejmi - TTO 🙂