Dcérka má chrbátik do oblúka

maroonka77
12. sep 2020

Ahojte, moja mala si asi cca 2 tyzdne sama sada pomocou sikmeho sedu. Predtym som ju pasivne neposadzovala tak neviem preco ale vacsinu ma zagulateny chrbatik, nie je pekne vystreta. 🤔 k pediatrovi ideme az v oktobri, tak by ma zaujimalo mozno aj z vasej skusenosti,ze ci sa casom chrbat vyrovna 🤔

tamvtme
12. sep 2020

Nasa zase ked zacala sediet sedela krasne rovno, sedi od 8 mesiaca a okolo roka zacala sesiet vseliako a niekedy teda to az hrozne vyzera ako je zhrbena...tiez sa chcem na to opytat na poradni, ktoru mame cca za 2 tyzdne

deti95060810
12. sep 2020

ženy nemusíte čakať na poradňu...však môžte ísť aj mimo poradne, je to problém - je.
radšej raz zbytočne ako potom ľutovať

hennyinnsbruck
12. sep 2020

Aj moja mala zaoblený chrbatik.... Stále sedela do oblúka rovno len "vedome". 1x sadla na 9mesiac
mne sa dokonca zdalo ze ma diastazu na bruchu, dala som ju pozrieť a všetko bolo ok.

kacena4
12. sep 2020

je to v poriadku dieta sa len uci sadat si a pouzivat brusne i chrbtove svalstvo doteraz bolo dieta leziace a zrazu sedi nemozete od neho chciet aby bolo hned na 100% vystrete neboj ono sa to upravi ako si bude trenovat svalstvo tym sadanim a lyhanim (to je slovo ani neviem ake "y" tam ide 😀 ) takze vydrz par tydznov a kym pojdete k pediatricke bude to lepsie a lepsie stabilnejsie uvidis 👍

maroonka77
autor
13. sep 2020

@kacena4 dakujem za odpoved ❤ lebo boli sme cca mesiac dozadu u neurologa na kontrole a tam bolo vsetko v poriadku len vtedy este nesedkal,a tak preto sa radsej pytam na skusenosti inych mamiciek kym nabehnem k lekarovi 😊