Mamičky mam takú otázku dcéra má 4 deň horúčky ale nie ze pravidelne napr ma ráno o pol 7 teraz mala o pol 15hod nechápem nič nám nieje sopliky ma len dnes sme boli u Dr všetko ôk brala jej výter s nosa stretli ste sa stým??
Ahoj, ano, riesili sme to nedavno na dovolenke. Syn mal par dni horucky a nic ine mu nebolo. Po 4 dnoch sa objavil vysyp na rukach a na hrudi. Bola to siesta choroba. Ma 4 roky.
@diewcatqoo vážne?? A tiež nemal vysoké horúčky len do tých 37.8??
@simona123nina syn mal horúčky utorok streda a vo štvrtok bol už by ok ..žiadne iné sú sprievodné priznaky
@simona123nina koľko rokov má dcérka? Náš malý mal minule tiež tak teplotu jeden deň 40 a ďalšie dni do 38 trvalo to asi 5 dní, my sme mu dali imunoglukan, keďže nemal zvýšené crp nekaslal proste nevyzeralo že mu niečo je po 5 dní teplota úplne klesla 😊 vyskúšajte
@simona123nina rano a vecer je teplota najvyssia. Preto sa aj v nemocnici meria teplota hned rano a potom vecer. Je to normalne. Syn trpel na 40.ky a prave rano a vecer som musela davat pozor, merat a davat sirup ktory teplotu skutocne zrazal aby nemal febrilne krce.