Ahojde moja dcera ma sopliky je zahlienena, potrebovala ba som dajaku dobru domacu radu ... pred odsavanim jej striekam nasivin a po pa&mycoin co nam predpisala dr ... ale ten nam nepomaha
dakujem
no uz 3 den , no aj chrchle
@kija31 ak ma uz zelene alebo zlte sopliky treba ist zase k dr. nech urobi vyter. Ak su huste tak napr. vincentku na zriedenie, nasivin iba ak ma zapchaty nos a nevies odsat. odsavaj aj kazde 3hodky najlepsie odsavackou na vysavac, nech to ide von. Pamykon je lokalne atb ale ak nezabera treba k dr. Chrchle lebo jej stekaju hlieny do hrdla, preto treba odsavat.
@kija31 a este ak bude mat nadmernu tvorbu soplov tak uz iba na ORL alebo imuno ci tam nie je alergia, su aj spreje a kvapky ktore velmi pomahaju, viem na sebe.
ja dávam morskú soľ , potom odsajem hlieny, a popri nádche vždy dávam aj od kašlu - striedam Paxeladine, Stoptussin, Stodal, a nemáme problém, odsávať tak často ako sa dá
najprv morsku vodu, potom odsat a potom Pamycon. Skus este kvapky Sinupret na odhlienenie a hned aj nasad sirup na kasel, pretoze bude kvôli stekajucim hlienom kaslat. skore uzdravenie
Pamykon tiez potrebuje aspon 4 dni aby zaucimkoval. Aj moj byva casto zahlieneny a soplavy. (Raz mesacne) pomaha napr. sinuoret na zriedenie hlienu, ten sa potom lepsie odsaje, na noc je dobry fenistil ak ma upchaty nostek.
Sinupret
sinupret a solmucol granulát
@kija31 najprv nastriekaj do nosa morsku vodu - sterimar, alebo vincentku, potom to vsetko odsaj a az potom daj nasivin, ale nie sprej, ale kvapky. nechaj dceru lezat po nakvapkani aspon 5 minut, nech kvapky stecu, kam maju. a potom nakvapkaj pamykon, 2 kvapky do kazdej dierky 5x denne. fenistil 10 kvapiek 3x denne.
zahlienená ako dlho? len v nose, či aj chrchle?
@kija31