Ahojte mamicky, neviem, ci to brat vazne alebo nie - dcerka hovori, ze ma horuce ocko alebo ocka - uz viackrat mi to povedala, mam to brat vazne a zobrat ju radsej k lekarke? Ci deti takto zvykli vymyslat? Ja by som si z toho nic nerobila, len teda fakt to hovori castejsie :/
@sirema ahoj keď ti to povie skús jej len vypláchnut očko vodou očko môže mať horúce keď si ho dlhšie sucha pozouj čo a ako ak sa ti bude sťažovať že nevidí ostro šup ku doktorke
Chod ku ocnej, nepodcenuj to. Chod rovno zajtra a mas to.
@blairgossip ano ano, mam to v plane ist hned zajtra 🙂
a napr ja mam horucr oci ked mam teplotu, ked som unavena, ked som Chora... plus stipanie oci. to je hlavne pri nadche.. takze uvidis zajtra
@miskaska treba mu dať skontrolovať zrak, moja najstaršia od 2,5 roka nosila okuliare, na nič sa nestažovala, len mne sa na foto nepozdávalo pravé očko. Keby s ňou nejdem a neriešim mohla na to oko oslepnúť, hroila jej tupozrakosť, dr. má pochválil, že som jej zachránila zrak a dnes okuliare nosiť nemusí, má 12r. Keď sa to včas podchytiť, takto to dopadne. Stretla som sa aj s tým, že niektorym mamina vravia dr. načo ste tu s tak malým dieťaťom a nakoniec sa potvrdí že mama mala pravdu.
Mamičky verte svojim pocitom 😘
@sirema ja by som to nepodcenila. Vsimaj si , kedy to hovorí, či to s niečím súvisi. Mňa napr. pália oči, keď na mňa niečo lezie....A tiež mám histaminovu intoleranciu a niektoré jedlá mi spôsobujú pálenie v očiach....Možno aj ona pociťuje pálenie a nevie to inak nazvať.