Ahojte. 4rocnej dcére sme našli hlisty, práve dnes. Každý pediater ma zatvorené a predpokladám ze bude mat zatvorené do budúceho utorka.
Vermox je na predpis. Myslíte, že mám ísť do lekárne popýtať si niečo voľnopredajné? Alebo na pohotovosť si dat prepísať Vermox? Nechcem, že by tam na mňa vybehli, že to nie je prípad pre pohotovost. Co by ste prosím robili vy?
Kupte si v lekarni Vermophyt...to je tiež na mrle🙂a je volnopredajny
Ak by nepomohol tak piatok k svojmu dr skusit zavolat
Neviem ci nieco volnopredajne zabera. Ja by som volil pohotovost. Hlisty su tusim velke, to malicke su mrle.
pohotovost kvoli hlistom co ma uz niekolko tyzdnov urcite? nasad jej cesnakovu dietu (pomazanku, hrianku s cesnakom a pod) a v piatok zavolaj ci napis email pediatricke nech ti predpise vermox
cakat so zdravym dietatom niekolko hodin na pohotovost/urgent je mimo este chyti nejaku chripku
@mamina7070 skúsila by som zavolať. Ak bude doktorka čo i len trosku ochotná tak jej recept pošlú
Je to neprijemne ale nie zivot ohrozujuce, takze to kludne pocka do piatka.
No ja by som šla na APS. Pozor, nie urgent. Do piatka by som nečakala. Podľa mňa je to v pohode prípad pre APS, našli ste dnes, zajtra riešte. Ja niekedy zvyknem na APS najprv zavolať, keď som riešila stredné ucho, alebo laringitidu, poradili, povedali či prísť. BR, BB.
My sme boli kvôli mrliam dnes na ambulantnej pohotovosti. Mali sme ale problém zohnať Vermox, že je ťažko dostupný. Až v 3.lekarni ho mali, tak sa priprav, že ich možno bude viac treba obehat.
Ja by som skor poradila Zentel nez Vermox. Na Vermox si vraj rady vypestuju mrle odolnost a vracaju sa. Tolk osom citala a aj nasmu bol predpisany zentel a uplne super. Dve davky, problemy zmizli po prvej do 5 dni cca.
Zavolala na pohotovosť