Dcére sa zosvetlila žila na čele

janhe
1. okt 2016

Asi ma tu znicite komentarmi ale mozno si to zasluzim.
Neviem ci som si to nikdy nevsimla alebo je to tym ze dcera posdrastla za posledne 2mes o 3cm. Ale dnes som si vsimla ze ma na cele svetlejsiu zilu. Neni opuchnuta nic proste ako pri bledsich typoch. Proste viac presvita spod koze. Ja si myslim ze by som si to vsimla davno a nie zrovna dnes iba. Ja sama som tmava cize vobec s tymto nemam skusenosti.
Teraz je otazne ci mam ist zajtra na pohotovost alebo pondelok zavolat lekarovi alebo to neriesit. Ziadne zmeny v zdravi,spravani v jedeni nema. Uplne normalka.
Co si o tom myslite resp. Mate niekto podobnu skusenost? Dikes. A ak sa niekto do mna obuje tak vopred sa ospravedlnujem za ignorovanie. Nie som hadavy typ cloveka

jeennyv
1. okt 2016

@janhe nechapem presne ako to myslis, ale cim je clovek starsi tak koza zhrubne, cize urcite zily hlavne u deti, ktore boli vyrazne potom ustupuju ako dieta rastie, je bezne ze malo niekde vyraznu zilku a ta casom "vybledla", ale ona len koza zhrubla......

janhe
autor
1. okt 2016

No praveze jej sa zvyraznila. Opacne by som to pochopila ako si pisala. Ale ze sa zvyraznila farba? Hmm ,nie o moc ale predsa

jeennyv
1. okt 2016

@janhe skus pozriet net, sice tam ta moze toho vystrasit vela...ale ak je vsetko ok asi by som to prilisne neriesila...ale za telefonat ak ti velmi vrta v hlave nic nedas...

janhe
autor
1. okt 2016

Net uz som pozerala a tam o tomto nic vobec neni. Su tam o vystupenych zilach a tak ale to ona nema. Len proste vyraznejsiu tu farbu. Ved hej preto nestresujem a tu sa pytam. 🙂