Dcéra stále kričí - hlasno rozpráva

19. dec 2024

Je jej tazsie rozumieť, nevie š,ť,r,ch , stále velmi kričí, v auguste jej vyberali mandlu nosnú,usi boli v poriadku, myslela som že sa to zlepsi,no nie. Stale ma zadnu nadchu ,tazko jej idú povedať slova kde su spoluhlasky, akoby jej neslo kvôli tomu že v nose jej nieco zavadzia, hlieny alebo co? Neviem uz co s ňou

koniarova
19. dec 2024

K logopedovi chodíte?

lula313
19. dec 2024

Chybaju údaje ako vek, či navštevuje logopeda. Kedy bola naposledy uxpediatra? Znamej dcéra mala zapal stredného ucha a polroka kvôli tomu vôbec nepocula

autor
19. dec 2024

@koniarova
@lula313 4 roky, u pediatra dva týždne späť. K logopedičke zatial nie , čakáme na termin ktory mame az v novom roku.ucho mala zapalene v aprili, brala atb, mali jej robiť myringotomiu,ale na kontrole uz bolo vsetko ok,usi boli ciste, aj sluch namerali

matrioshka333
19. dec 2024

Mali sme niečo podobné. Poslali nás na ORL. Tam všetko v poriadku, jedine zatekajuce hlieny, že kľudne môže mať z toho zaľahnuté. Museli sme sa riadne preliečiť, predpisovali nám lieky na ORL (alebo pediater na ich odporučenie). Istú dobu aj lieky proti alergii. Pomohlo. Samozrejme aj návšteva logopéda.

autor
19. dec 2024

@matrioshka333 dobrý vecer,ake lieky z orl ste mali?a ake od alergologa? bola aj potvrdená alergia?

matrioshka333
20. dec 2024

Od alergologa sme nemali, lieky na alergiu nám dali na ORL. Ja si názvy nepamätám, bolo to 2 roky dozadu. Alergia potvrdená nebola, ale odporučili nám to asi na mesiac-dva aby sa netvorilo toľko hlienov a dieťatko sa poriadne preliečilo. Ale ako vravím, všetko až po vyšetrení na ORL. Tam nám ziadanku vypísala pediatrička, ja som si vyžiadala aj kôli tomu že dcérka hučala a aj kôli logopédovi. Na logopédii nám bolo totiž povedané, že bez riadnej kontroly ORL dieťa nezoberú.

autor
20. dec 2024

@matrioshka333 dakujem pekne.♥️