Je jej tazsie rozumieť, nevie š,ť,r,ch , stále velmi kričí, v auguste jej vyberali mandlu nosnú,usi boli v poriadku, myslela som že sa to zlepsi,no nie. Stale ma zadnu nadchu ,tazko jej idú povedať slova kde su spoluhlasky, akoby jej neslo kvôli tomu že v nose jej nieco zavadzia, hlieny alebo co? Neviem uz co s ňou
Chybaju údaje ako vek, či navštevuje logopeda. Kedy bola naposledy uxpediatra? Znamej dcéra mala zapal stredného ucha a polroka kvôli tomu vôbec nepocula
Mali sme niečo podobné. Poslali nás na ORL. Tam všetko v poriadku, jedine zatekajuce hlieny, že kľudne môže mať z toho zaľahnuté. Museli sme sa riadne preliečiť, predpisovali nám lieky na ORL (alebo pediater na ich odporučenie). Istú dobu aj lieky proti alergii. Pomohlo. Samozrejme aj návšteva logopéda.
@matrioshka333 dobrý vecer,ake lieky z orl ste mali?a ake od alergologa? bola aj potvrdená alergia?
Od alergologa sme nemali, lieky na alergiu nám dali na ORL. Ja si názvy nepamätám, bolo to 2 roky dozadu. Alergia potvrdená nebola, ale odporučili nám to asi na mesiac-dva aby sa netvorilo toľko hlienov a dieťatko sa poriadne preliečilo. Ale ako vravím, všetko až po vyšetrení na ORL. Tam nám ziadanku vypísala pediatrička, ja som si vyžiadala aj kôli tomu že dcérka hučala a aj kôli logopédovi. Na logopédii nám bolo totiž povedané, že bez riadnej kontroly ORL dieťa nezoberú.
@matrioshka333 dakujem pekne.♥️
K logopedovi chodíte?