Dcéra si dala do nosa plastové očko

11. feb 2024

Prosim vas uknudnitr ma. Len co som vybehla z detkej do kuchyne dcera si pri tvoreni dala plastove ocko do nosika asi teda..lebo si sparala v nose a ze oci nos(oko vola ovi ma 3 roky)
Kym som rychlo pozrela sice som nic nevidela ani baterkou ale hladala som pinzetu ale teda nic sme tam s muzom nenasli aj sme odsavali nos a isiel iba soplik ..:/ dycha v pohode aj nosom . Myslite,ze treba ist na pohotovost? Mohlo sa jej to dostat do pluc?
Mne sa zda v pohode co sa toho tyka. Pytam sa preto lebo je chora a nevim ci by sme nesli zbytocne a aby mi znova neochorela kedze z nejakej pliagy sa uz konecne po 2 tyzdnoch dostava.

viestta
11. feb 2024

Ano, treba ist na pohotovost nech ho vyberu

tanyag
11. feb 2024

Aj ja by som išla na pohotovosť....brat, ked bol menší si tiež do nosa niečo vopchal, nikto o tom nevedel, prešli mesiace....až vtedy to začalo bolieť, zápal, v nemocnici mu vybrali asi 3cm čierne čudo z nosa a musel tam ostať ešte pár dní, keďže mal silný zápal...radšej skôr ako neskoro...a aj keď tam nič nebude mať, aspoň budeš pokojná...

lilli68
11. feb 2024

Moja dcérka si strčila do nosa gumenú okrúhlu podložku z detského klavíra, ja som ju v nose nevidela, lebo bola hlbšie, lekár ju vybral

simsalabim
11. feb 2024

Sla by som to vybrat. Mojmu bratovi klicil v nose hrasok 😅

janinah
11. feb 2024

Sami nerobte nič a okamžite na orl pohotovosť, bola som orl sestra.

vanilkovazmrzka
11. feb 2024

@simsalabim 😂 prisli ste o urodu 🥲

nikpa
11. feb 2024

Syn si strčil do nosa klinec. Keď sme sa obliekali, že ideme na pohotovost, tak plakal že mu ho sopeľ vyplavil von.

autor
11. feb 2024

Sme na ceste uz na tretiu pohotovost...na 2 nas neosetrili ....uz cez 100km prejazdenych lebo na jednej n3jaky debil lekar co sa na nu ani nepozrel rovno poslal do druhje kde orl a i nie je a ani ju neosetrelili yak musime dalsich 90km ist do tretej nemocnici uz ma porazi za tentp slovensky zdravotnicky system

autor
11. feb 2024

@janinah hned sme isli a este stale jazdime... moze sa jej to dostat do pluc ? Dycha v pohode len kychne obcas

tanyag
11. feb 2024

@autor
Tak toto je hrozné...potom daj vedieť ako ste dopadli.

janinah
11. feb 2024

Áno hrozí vdýchnutie.cudzie teleso v nose treba vybrať čím skôr a to ORL lekárom.m.dovtedy držať dieťa v kľude.bebehat.neskakat.

janinah
11. feb 2024

Pokiaľ dr.nema na to vybratie instrumenty.tak sa do toho nemôže pustiť.preto som písala že rovno na ORL.

autor
11. feb 2024

@tanyag prave sme prisli domov po 3 a pol hodinach cestovania...nastastie jrj to v Ba vybrali

tanyag
11. feb 2024

@autor
Tak to je super, že jej vybrali. Dobre, že ste išli.