Dcéra sa vyhádže po každej kaši. Čo s tým?

jana_duricova
16. mar 2014

už sme vyskúšali Nutrilon ryžovú, Nestlé mliečnu aj Hami jablčkovú (jedno aká značka, či s príchuťou alebo bez, s gluténom alebo bez). Prikrmujem už druhý týždeň a vždy je to len po kašiach. po zeleninových príkrmoch na obed nie. Máme 6m. Stretli ste sa niekto s tým? aké jedlo ste potom večer podávali? Lekárka nám povedala, že ide asi o alergiu. Aj som si myslela že na sójový lecitín,ale na Nestlé o sóji nebla žiadna zmienka a malá sa aj tak vyhádzala. (urobila som si tabuľku zloženia, a jedine tak sójový lecitín tam buď je alebo nie, inak je to rovnaké zloženie). Vždy sa vyhádže hlavne okolo pusy ale posledne sa začervenanie posúva smerom k vláskom a okolo očí a začínajú sa robiť malinké biele akoby pupáčiky. Aj dlhšie odoznieva. Dostali sme Fenistil kvapky, ale podľa letáku je to tiež pekné svinstvo. K alergológovi nás zatiaľ neposlala, máme kvapky užívať mesiac.

elise
16. mar 2014

skús zmeniť mliečko možno jej nesadne mliečko s ktorým kašu zarábaš

selema
16. mar 2014

Naša malá zase po kašiach vracala, takže sme jej ich nedávali a prežili sme to bez kaší úplne v pohode, vôbec jej nechýbali 😉 dokonca ani teraz (má 2.roky) nemá rada kaše, ani krupicovú 😝
Na večer sme jej dávali mliečko ( papala a vlastne stále papá HIPP) a jej to stačilo, nebola hladná.

25daniela
16. mar 2014

No co s tym? NEDAVAT kupene kase 😀 😀 😀
Pripravit z mlieka ktore pouzivate a normalnej krupice, alebo ryzovej ci kukuricnej muky.
Aj davno pradavno instantne kase neboli a tu sme

luba28
16. mar 2014

ja nerozumiem,ze naco to to do dietata pchas,...urob mu doma krupicu a i uz,....tie kupovene somariny su blud,... 🙂 🙂 🙂

saska.t
16. mar 2014

Kazda predavna umela kasa je jednoducho UMELA a preto nema ziadny vyzivovy vyznam pre dieta,omnoho jednoduchsie je kupit bud ovsene,spaldove,pohankove,ryzove vlocky a urobit si kvalitnu domacu kasu a pridat nastruhane ovocie ci uvarenu zeleninku. Mimochodom davat na noc vseobecne kase je nezdrave,su tazko stravitelne a tazke na zaludok a zu vobec nie je pravda,ze by dieta po nich prespalo celu noc,zaludok ma na noc travit lahku stravu,pre dojca je to mlieko 😉

maca20
16. mar 2014

Z vlastnej skusenosti,kojim,kase malemu robim asi od 8.mesiaca,kukuricnu krupicu,alebo ryzove instantne vlocky s vodou to uvarim miesto mlieka a k tomu domacu jablkovu vyzivu a malemu to chuti a aspon viem co papa🙂 a potom odkedy moze lepok robim mu aj spaldovu.

27aduska
16. mar 2014

Presne tak,!! saska.t ma stopercentnu pravda ziadna kupovana kasa neni kasa, a uz vonec nie na noc ja mojej malnkej som skusala davat kase, na kt, je pisane na dobru noc a prespi celu noc a nic z toho skoda penazi ako aj za ryzove, kukuricne, broskynove ci uz bananove. Vsetky mi stoja v skrini skoda penazi radsej si uvar masko a zo zemiacikami sampzrejme vsetko rozmagane ked chces zasytit len maso zasyti tam su 100% bielkoviny. Ja davam mojej 6,mesacnej okolo 6 masko (napr odoberem ci uz kuracie alebo pliecko ked robim na stave) a takto par kociek rozpucim vidlickou a potom o 20;00 este doplnok mlieko a fajront;))

danielahamar
16. mar 2014

neutieraš ju po kašách náhodou mokrými utierkami? lebo aj od tých to môže byť 😅