Ahojte, baby pred pár dňami som sa pustila do odplienkovavania 2,5 ročnej dcérky, slo to dosť ľahúčko a uz na druhý den chapala o co.ide a začala sa pýtať,aj cikať aj kakať. Každý deň sa stala jedna nehoda a dnes uz vôbec,oba ráno sa vypytala ale ako mala plny mechúr uz nestihla a pustila to do plienky vedla serblika.v pohode, noc sa nestálo,nehresila som ju ani raz za to... boli sme dnes aj včera aj vonku na skúšku a super , dokonca aj v noci ma plienky suché aj vonku ked sme
akurát ze ,dnes ju chytila nejaká mania a stále sa pýtala cikať, vzdy som ju dala a nič. Tak uz mi to slo na nervy ze vymýšľa a pritom nevycika ani kvapku. Dokonca ani poobedný spánok nemala dnes lebo stále sa pýtala cikať a nechcela som ju už dávať lebo som vedela ze nebude tak chytila neskutočny záchvat plaču a uz proste sa nedalo nič. Ani spať,ani utíšiť. Ked som ju dala na serblik koľkokrát oznámila ze sa vycikala ale nic tam nebolo. Ani vo wc.. nechápem prečo to robí, ci to berie ako hru,alebo to nevie rozpoznať. Dokonca aj za pipinu sa držala často počas dna a chcela ísť rýchlo na wc ale ni kvapka.. Trvalo to asi dve hodiny ako sme bojovali stým aby spinkala a nakoniec som to vzdala.no a teraz ked šla spinkať znovu skúšala ale ignorovala som ju , bola som ticho a vždy jej len pripomenula ze sa rano vycika ,,nech buva.nakoniec je v sekunde vyplo a uz spí,z unavy ,lebo nespala počas dňa. Je to v poriadku, nejaká epata dokým si zvykne na takúto zmenu?
Nie je prechladnuta?lebo ak ma nutkanie a nejde jej,mozno je z toho zmatena.nestipe ju to,ked sa chyta?
@simona92101 to mi napadlo tiež že prechladnutie,ale nevyzerá zeby ju bolelo to by mi povedala asi, aj počas cikania je ok, vždy sa raduje ked vycika.
Mozno ma v hlave taky blok,ze sa boji ze sa pocika,tak sa casto pyta.popravde,radsej nech sa casto pyta,ako by sa nepytala vobec a pocikala sa
@simona92101 toto si myslím, myslíš ze to mavaju deti bežne ked s učia? Rano sa velmi zlakla ze to pustila do plienky vedla serblika, Odvtedy to ako by začalo 🙄
Ahoj,ma blok,zlakla sa,ze sa zas pocika,tak pri najmensom pocite ze tam cosi je,pyta sa na nocnik.porozpravaja sa s nou,ze je to v poriadku,ze sa nemusi pytat stale a ze sa iba uci,cize je v poriadku,ak jej ujde.a davaj ju,ked chce.a ked vies,ze pred chvilkou cikala a pyta sa zase,uisti ju,ze to kludne mozete skusit za chvilku,ze vies,ze sa nepocika.len sa kvoli tomu na nu nehnevaj,je to pre nu nove.
Nikto nemá skúsenosti?