Dcéra priniesla vši

5. feb 2024

Moja dcéra si priniesla z Mš vši, zbadala som v sobotu večer, v nedeľu celá rodina ošetrená paraditom, vymenené návliečky, oprané bundy aj čapice, vysáte koberce, ale dcéra sa furt škriabe vo vlasoch. Hlávku dom jej pozerala a nič tam nemá.... Mohla som prehliadnuť hnidy????

lienkajanka1556
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vikes
5. feb 2024

Nie pozerať treba, ale česať hustým hrebeňom (od korienkov )- odporúčam hrebeň všiváčik.

macekovam
5. feb 2024

Mohla si prehliadnuť aj vsi.. Niektoré sú biele a vidíš len bodku.. Pozri dôslednejšie...vyces ju vo vani alebo nad vaňou... Hlavu predklonit a cestat...

autor
5. feb 2024

@vikes to som včera spravila, hneď po umytí vlasov

luga_luga
5. feb 2024

hlava po odstraneni vsi svrbi este par dni, mozno aj viac ako tyzden, ale stale by som kontrolovala , moze priniest aj nove

niqua
5. feb 2024

@luga_luga suhlasim...dcera mala cez Vianoce...a este asi tyzden svrbela.od kusancov....

zuzulka558
5. feb 2024

Zbaviť sa a ako nebude ani jedna olejcek tea tree každé ráno na hlavu,, ja tak robím 4 roky ako mi ich dovliekla, odvtedy mám pokoj

petulda333
5. feb 2024

@luga_luga
@niqua netere mali vsi od juna,zbavili sa ich teraz v januari. Ked som im isla prvykrat vycesat hlavu v juni,starsej som vycesala asi 60zivych vsi a mozno 300 hnid. A to este dost ostalo v hlave. Hlavy mali dostipane a ani jednu hlava nesvrbela. Moje deti od nich chytili tiez a takisto ich nesvrbeli hlavy,aj ked moje deti sa ich zbabili hned

petulda333
5. feb 2024

Vyzliect a do vane a vycesat niekolko minut.

cookie29
5. feb 2024

Mohla si prehliadnut. Moze skrabat hlavicka podvedome, od pohryzenia, od produktu... a moze ich zase nachytat v skolke, to byva zdlhavy proces

saxana000
5. feb 2024

Ak ma dlhsie vlasky mozes jej ich postupne po pramienkoch vyzehlit.spalis tak aj vajicka a vtedy poriadne prejdes celu hlavu.a na tu pokozku odporucam tea tree olejcek..