Dcera ma takmer tri roky, pred operaciou velmi pekne rozpravala a po operacii, ktoru jej robili pred 10 dnami je to velmi zle. Vobec jej nie je rozumiet, uz sme z toho nestastni a nie len my ale aj ona sama. Stale dookola sa je pytame co hovori, nerozumieme jej...:( Na kontrole ORL lekar povedal, ze to je normalne, ze sa to upravi, ale nepovedal kedy...uz sa mi to zda dlho. Ma niekto podobnu skusenost? Dakujem.
My sme to absolvovali v januari, tiez dcerka zle rozpravala, velmi som sa bala, ze sa to nezlepsi, ale doktor tiez hovoril, ze je to normalne a chce to len cas, no a po 3 tyzdnoch sa to uz zacalo zlepsovat kazdym dnom 🙂
Baby ospravedlnujam sa, uz ani neviem citat :D, citala som apendektomie,..
@iveta70 uvidite, to chce len cas, dcerku to urcite este boli, tak preto je aj opatrnejsia v ro☹pravani, navyse niektore hlasky sa tazko vyslovuju, tak aj intonacia hlasu je ina...takze hlavu hore, vsetko sa vrati do starych kolaji 🙂 len treba obcas trochu napominat, aby si neosvojila zle navyky v rozpravani.
@iveta70 myslím, že 10 dni je ešte maličko na to aby hovorila čisto a peknea pokiaľ doktor vraví že ej to vporiadku. Treba tomu len čas. Ved ani človeku ktorému operuju nohu hned po 10 dnoch neskáče. Takže trpezlivosť a čakať. Inak treba vziať zošit a nech píše keď niečo chce povedať. Nenuť ju do toho daj tomu čas