Dcéra nedýcha nosom ani po adenotómii

vacka_20
Včera o 06:39

Ahojte, dcérke vyberali v apríli nosné mandle, po operácii ale nenastalo žiadne zlepšenie, pol roka ma presviedčali, že je to pooperačný opuch a po pol roku, že treba zmenšiť aj krčné lebo sú zvačšené a môže to byť preto. Mne sa to vôbec nezdá keďže ju nikdy hrdlo nebolelo a keď skúšame dýchať nosim jej vôbec nejde vzduch ani dovnútra ani von. Akoby mala nos úplne upchatý ale nádchu nemá. Chodíme na vychýrenú orl kliniku ale mám už pochybnosti. Kameru do nosa si nechce dať a rezať jej krčné mandle nechcem ak som si neni istá že tam je problém. Nemali ste niekto podobné problémy? Ďakujem

janage
Včera o 06:54

Koľko dieťa má rokov? Úprimne kamera do nosa by šla a bodka. Je to menej invalidný zákrok ako operácia a pomohol by s diagnostikou.
Podľa veku dieťaťa sa porad o medikácii na uvoľnenie, upokojenie pred zákrokom. Kľudne skúsiť psychológa poprosiť o radu, ako na dieťa.
Ak dýcha len ústami, nie je to dobré.
Ja mam problémy len v noci v polohe lezmo a teda ja mam sústavne ráno suchu sliznicu hrdla a občas ma škrabka.
Musím si viac dávať pozor na hrdlo. Ľahšie niečo chytím.
Bublinkové studené nesmiem, inak do 24h som chorá.

regsy
Včera o 07:05

Nemá vybočenú nosovú prepážku? Niekto to tak môže mať aj od narodenia... Prípadne nosové polypy? Kamera nie je nič strašné ani pre dieťa, i keď verím, že môže to byť ťažké vysvetliť... Držím palce.

pribinak
Včera o 11:36

Kamera do nosa je pár sekúnd trvajúce vyšetrenie, ktoré deti bežne zvladaju
Otázka zdravia by bola asi dôležitejšia ako dcérine nie

Tá kamera by poriesila dosť

janage
Včera o 12:23

@janage *invazívny