Poraďte resp čo by ste robili? Dcéra má o 15tej oslavu 10 narodenín prídu 5 kamošky už 2x sa to odkladali atď A teraz pozerám že dcéra je niejaka divná chytím ju a je teplá,odmerala som a skoro 38!Nič ju neboli ani nič len teplota žiadny kašeľ,sople nič! Čo robiť zrušiť oslavy aj keď všetko je hotové alebo? Ja som za zrušenie,nechcem nakaziť iných dcéra robí cirkus že iba 2_3 hodiny och
Zrusit, ja by som si to na svedomie nezobrala
Zrusit, ved oslavenkyna by si to neuzila a este by si riskovala, ze to ostatne od nej chytia.
Véd jej bude zle nedobre, treba jej ľahnúť, piť, potiť sa. Ja teda by som s nou nediskutovala. A byť rodičom nejakej z dievčat, čo sa u vás nakazí, bol by to koniec spoločným akciám. Véd trochu ohľaduplnosť voči, ostatným. Tiež majú rodiny, súrodencov, atď...
@bilberryday moja rec
@adrianap83 presne tak
Zrušiť...
Ak máte nejak veľa jedla nachystaného tak zabaliť a povedať návšteve, že si môžu prísť zobrať.
Zrušiť preboha
Ja sa čudujem, že sa pýtaš tu žien?! To vážne?! Všade je vysoká chorobnosť, zatvárajú školy, tvoje dieťa má 38 a ty sa ešte pýtaš?!
Môjtybože🤦
Ako ľúto by mi to bolo, určite. Ale vezmeš si na zodpovednosť? A ešte ma napadlo, obvolaj kamošky, možno viaceré sú choré. Keď sú z jednej triedy.
Do večera môže mat 40 a zajtra aj kamošky..dúfam že si zrušila resp upovedomila hostí a ti neprisli
Ty by si pustila dceru ku kamoske, ak by mala kamoska teplotu?
zrusit ved teraz je plno infekcnych viroz a ma horucku ani spoluziacky ani rodinu proste vyssia moc
Áno oslava zrušená ďakujem za komenty
spytala by som sa rodicov ostatnych deti ci im to nevadi. komu to nevadi, nech pride