Dcéra má opuchnuté oko

8. apr 2024

Ahojte boli sme včera na pohotovosti dcére opuchlo očko dostala lieky večer som jej ich dala teraz sa zobudila na oko už absolútne nevidí čo ho ma tak opuchnuté a aj líce celé až sa bojím ísť spať aby sa jej niečo nestalo pohode spi a občas tak rýchlo začne dýchať nosom. Môžem ísť kľudne ráno k dr že ma nepošle niekam keď má lieky že počkať kým záberu poraďte Ďakujem

rozculena
8. apr 2024

a dôvod opuchu? Boľavý zub? poštípanie od hmyzu? Alergia?

autor
8. apr 2024

@rozculena povedal mi na pohotovosti že alergia na niečo vonku

palomka
8. apr 2024

Môjmu synovi vždy opuchli oči keď mu išli očné zuby. Aj trvalé. Večer normálne išiel spať a ráno nevedel oko otvoriť. Ale hodilo by sa niečo do oka. Masť alebo kvapky.

autor
8. apr 2024

@palomka ma už vonku všetky zuby .. lieky ma, má kvapky aj lieky ona ma na oku monokel normálne a celé líce opuchnuté večer to tak nemala vôbec.

bavlnka92
8. apr 2024

netrhala nejaké kvety? môjmu nič nebolo trhal sedmokrásky a prišli sme s opuchnutým a bordovým okom 😵

ysseba
8. apr 2024

Neboj sa, nic sa jej z opuchnutehi oka nestane. Davaj jej kvapky podla odporucania, mozes ist k dr. nech ti da sirup proti alergii, napr. Aerius (moze aj pediatricka predpisat). Terz su vysoke koncentracie pelu brezy a topola. Aj ja mam teraz brutalnu alergiu (a prave s ocami problem). Mam to tak uz XY rokov (keby nahodou niekto hovoril, ze sa teraz “nieco objavilo” vo vzduchu). A po sezone s nou zbehni k alergologicke na testy.