Ahojte boli sme včera na pohotovosti dcére opuchlo očko dostala lieky večer som jej ich dala teraz sa zobudila na oko už absolútne nevidí čo ho ma tak opuchnuté a aj líce celé až sa bojím ísť spať aby sa jej niečo nestalo pohode spi a občas tak rýchlo začne dýchať nosom. Môžem ísť kľudne ráno k dr že ma nepošle niekam keď má lieky že počkať kým záberu poraďte Ďakujem
@rozculena povedal mi na pohotovosti že alergia na niečo vonku
Môjmu synovi vždy opuchli oči keď mu išli očné zuby. Aj trvalé. Večer normálne išiel spať a ráno nevedel oko otvoriť. Ale hodilo by sa niečo do oka. Masť alebo kvapky.
@palomka ma už vonku všetky zuby .. lieky ma, má kvapky aj lieky ona ma na oku monokel normálne a celé líce opuchnuté večer to tak nemala vôbec.
netrhala nejaké kvety? môjmu nič nebolo trhal sedmokrásky a prišli sme s opuchnutým a bordovým okom 😵
Neboj sa, nic sa jej z opuchnutehi oka nestane. Davaj jej kvapky podla odporucania, mozes ist k dr. nech ti da sirup proti alergii, napr. Aerius (moze aj pediatricka predpisat). Terz su vysoke koncentracie pelu brezy a topola. Aj ja mam teraz brutalnu alergiu (a prave s ocami problem). Mam to tak uz XY rokov (keby nahodou niekto hovoril, ze sa teraz “nieco objavilo” vo vzduchu). A po sezone s nou zbehni k alergologicke na testy.
a dôvod opuchu? Boľavý zub? poštípanie od hmyzu? Alergia?