Dcéra je už 4 týždne doma

merrymajer
4. dec 2023

Ahojte, chcela by som počuť nejaký názor . Pred časom sme boli na preventívnej prehliadke a keďže dcérka mala problém z vysokým ASLOM už dávno cca pred rokom ,odrazu nám zobrali krv a všetky stery (hrdlo,nos) či sa ASlo dalo do normálu a ostali sme nemilo prekvapený. ASlo vysoké a v hrdle opäť streptokok. Tak nám Dr. Predpísala penicilín z nádejou že to preliečime a bude dobre . Žiaľ sa tak nestalo a streptokok nám sadol na priedušky. Takže ďalšie ATB tentokrát sumamed . Kašeľ stále neprechádza a ja už neviem čo robiť. Dcéra je už 4tyzdne doma :( Medzičasom som ho chytila aj ja .... A takto tu koluje ... Vedeli by ste mi poradiť niečo čím by sa dal zlikvidovať? 😓😓😓

Ďakujem

marianarem
4. dec 2023

@merrymajer Este by som.otestovala na plucne chlamydie. Z vyteru nevyjdu, je z nich nekonecny kasel a Sumamed sa pri nich berie az 3 tyzdne.

merrymajer
autor
5. dec 2023

@marianarem a ccoho vyjdú ? Krv jej brala

remaadja
5. dec 2023

@merrymajer z krvi ich zistia, ale štandardne test na chlamýdie nerobia ,.musia ho urobiť cielene

alexnina777
5. dec 2023

@merrymajer poradím obráť sa aj na Andreja Medveďa s touto otázkou, na FB má skupinu Moja cesta za zdravím, nám velmi pomohol

0327850788
Odpoveď bola odstránená
Zobraz