Dcérka včera 2 krát vracala večer a mala horúčku z ničoho nič 39. Dnes cez deň iba zvýšená teplota, volala som lekárovi sestrička povedala že lieky na teplotu, diéta a keď sa nezlepší v pondelok prísť. Lenže teraz už mala aj hnačku a je posiata červenými drobnými bodkami, myslela som na kiahne ale nie sú to pľuzgiere iba drobné fľaky. Má niekto skúsenost čo to asi je?
Ahoj,tipujem to na sarlach. Nasa mala nedavno- Horucka,bolest hrdla,kasel,vracanie a vyrazka svrbiva. Vysypana bola najprv hrudnik,neslor cele telo,na tvari bodky nemala ale mala take zacervenanie okolo oci.
@gabikaa96 tak to su velmi podobne priznaky ako mala dcera. Ona tiez najprv hrdlo ze len troska, potom prisla zo skolky prehnalo ju, potom vyskocila teplota a hned.plakala ze hrozne boli hlava brusko vsetko mozne. Druhy den rano sa takymito fliackami osypala, akurat sme sli k dr a ze sarlachova angina. Doma potom aj vracala. Na vasom mieste by som isla na pohotovost ak nie dnes tak zajtra doobeda. Je to na antibiotika a mojej malej bolo hrozne kym zabrali
Moja ma teraz sarlachovu anginu - tiez mala horucky, potom bolest hlavy, hrdla, vracala a vyhadzala sa takymi.flakmi brusko krk ruky nohy... Na hrdielko sa nestazuje ?