Ahojte žienky chcem sa opýtať ako podávať kvapky Bio Gaia? Píšu 5 kvapiek denne ale neviem či podať naraz alebo to rozdeliť? Moja malá má 2mesiace. Ďakujem
ja pred vecernym papanim mliecka dam malej na malu lyzicku 5 kvapiek a dam jej to do pusy,pockam chvilu a az tak jej dam mliecko ,pretoze tie laktobacily z kvapiek sa teplom nicia...ved preco musia byt Biogaia kvapky v chladnicke? Preto aby sme zachovali laktobacily lebo teplo ich ničí..... 🙂
Pokial viem, tak tieto kvapky by sa mali podavat az po ukoncenom 3. mesiaci
no, pokial viem, tak su to kvapky nanic, nakolko tam nemate udane, aku potenciu maju, takze aj keby dieta vypilo celu flasku naraz, nic by to nespravilo.....zbytocne vyhodene peniaze........radsej kupit kvalitne probiotika, kde mate uvedene kolko miliard prospesnych bakterii to ma v jednej davke a tiez kam sa az dostanu by bolo dobre vediet......
Naraz do mliecka myslim
@megi08 nam ich tiez ako 8tyzdnovym predpisali v nemocnici...
naraz, my sme dávali na lyžičku
Áno, naraz najlepšie večer s mliečkom.
Ďakujem
prosim mozem sa spytat mamicky bio gaju kedy mam davat ? 5 kvapiek denne ale kedy ? podavam 15 kvapiek pred kazdym jedlom sab simplex mozem susasne podavat aj bio gaju ? prosim poradte mi lebo uz som zufala kazdy nieco ine mi hovori :((
@usiko Biogaia sú velmi kvalitné probiotiká, a pre malé deti nemáš v podstate skoro žiadny výber... ostatné sú pre staršie deti a dospelých...
moja malá mala vážne problémy, bola v nemocnici, dlhodobá liečba atb, viackrát, bez biogaia by mala fakt problémy s vylučovaním, hnačkami... vždy jej to biogaia krásne upravila... ja na ňu nedám dopustiť..
Drahé to teda sú kvapky, ale bohužial aj preto, že sú účinné a nemajú velkú konkurenciu vo svojej "triede"... Tiež by som bola radšej, keby stáli 1 euro 😀
BioGaia kvapky obsahujú Lactobacillus reuteri Protectis rozmiešané v oleji. Len päť kvapiek denne poskytuje odporúčanú dennú dávku 100 miliónov aktívnych zdraviu prospešných baktérií L. reuteri Protectis, pripravené potlačiť škodlivé baktérie a vytvoriť zdravú rovnováhu v zažívacom trakte.
len ja potrebujem vediet ci ich mozem davat pred jedlom lebo davam pred kazdym jedlom sab simplex
ja som to nejak neriesila, dala som ked som si spomenula..a pomohli nam
@maca211 pravdaze mozes ,ale nedavaj spolu napriklad biogaiu daj mimo jedenia na lyzicke alebo cumliku ,no a sab simplex sa dava bud v mliecku alebo pred papanim na lyzicke .Tak to robi aj moja kamoska a je to ok.Este stale mate koliky?Dufam ze mas biogaiu v chladnicke inak je neucinna... 😉
Biogaiu daj kludne po hociktorom jedeni alebo aj dve hodiny po hociktorom jedeni ,netrap sa s tym,nakvapkaj na cumlik 5 kvapiek alebo na malicku lyzicku a potom
šup dudu do pusinky..... 🙂
Tie davam kazde rano do mliecka,davaj kludne aj ty vtedy. 🙂
mozem biogaiu nakvapkat aj napr na chrumku?
@laura0 dobre ráno naozaj musí byť kvapky boagaia v chladničke
@ddelffinikk nie, to boli staršie kvapky, teraz už nemusia myslim
@maela1985 aha tak ich potom nemusím mať v chladničke. Ďakujem
@standy222 naraz.