Mile mamicky,prosim o radu,postrehy,ci uz take alebo onake...syncek ma rok,do,pol roka som kojila,potom sme presli na umele,teraz uz nechce ani to...rano si da kravskeprevarene mlieko,potom na desiatu milacika,pred obednajsim spankom teochu umeleho,potom zeleninovo masovy vyvar,popuceny,nie mixovany...potom struhane ovocie,vecer krupicna kasa a pred spanim kravske mlieko..spi od deviatej do deviatej..s tym jie je problem...len mame problem s tuhou stravou,vidim mamicky,ktore davaju 10mesacnym detom susienky,keksiky a podobne..nas maly si hud da velky kus,lebo so 6timi prednymi zubami sa mu lahko odhryzuje,len uz potom co s tym to nevie..ak si sa aj mensi kusok,alebo ju dam drobny kusocek keksiku do ust,tak ho davi,napina..dost casto to konci malym grcnutim...prosim,odkedy ste davalk detom tuhsiu stravu,pripadne ako ho naucit s jedlom "zaobchadzat" (nenasla som vhpdnejsie slovo) aby si to nechal najskor pustit v ustockach..dakujeme za vsrtky rady,aj postrehy,aj pokarhania,ak si niektore myslia,ze zaciname neskoro s takouto stravou...kukuricne chrumky sme skusali uz davno,ale je to stale to iste...dakujeme a prajeme pekny den