Ahojte,
davate nejake vitaminy detom (ktore navstevuju skolku)?
Nič špeciálne. Len D a.občas C
Imunoglukan,Decko a obávam sa,že je mi to vážne na nič.
Synovi som davala vsetko mozne a aj tak bol stale chory a to isiel ako 3,5 rocny..dokopy bol prvy rok mozno 2mesiace v skolke
Rybí olej,C,D,občas B.Ovocie a zelenina zo záhradky a veeela pohybu na čerstvom vzduchu .
Mne to niekedy pride,ze cim viac berieme vitaminy,tym je to horsie...Multaky gumene od jamieson davam deckam a ked na nich nieco lezie,tak im nasadim vyssiu davku D ,C a zinok...
Davam multivitaminove cukriky so zelezom od jamiesonu lebo dcera neje maso, omega 3 od jamiesonu gumene cukriky lebo neje ani ryby, a este davam sambucus immun na radu jednej mamicky lekarnicky... ale davam jej to len kazdy druhy den... ale chora byvala aj tak (tento rok sa zatial drzi) 🙃 je slaba jedacka/vyberava, tak aspon vitaminmi jej doplnim niektore latky 🙈
Klasikca vitamin D. Pripadne sme este davali C a istu dobu aj imunoglukan, ale ten nemma pocit, ze by zaberal. Lepsie sa ozvedcili rakytnickovia alebo sirup z rakytnika. Aj ked ..mam pocit...ze len museli nabrat imunitu ( a ja s nimi).
Davam sirup Hliviacik a na jesen a zimu aj Dcko.
Nedávam nič a zatiaľ je všetko OK 🙂
Dlhodobo berie Imunoglukán sirup + multiviamínové cukríky pre deti 1x denne + veľa ovocia a zeleniny.
Imunoglukan a D, a otuzovanie (to nam poradili pri znizenej imunite)
prvy tyzden v skolke som dala Arco Defenses, dam znova v oktobri a potom kazde dva mesiace(osvedcene z minuleho roka), okrem toho davam vit. D od zaciatku septembra. zacala som davat na lyzicku aj Cebion, ale dcera ho nechce, tak musim najst nieco ine . Okrem toho chodi 1xtyzdenne do sauny (ci pomaha neviem, dokina povedala, ze ked je moznost, tak mame davat)
My sme najprv brali vitamín D a imunoglukan. Ale nemala som pocit, že imunoglukan pomáha, lebo akonáhle bol v kontakte s chorým dieťaťom, tak hneď ochorel. Od februára syn užíva všeobecný doplnok stravy Bioaktiv a chorý (teda soplik) mal zatiaľ iba raz. Horúčky žiadne 😊
Ahojte, táto diskusia je tu už pár dní, ale chcela som len toľko, že jedna mamicka tiež stále riesila choroby, vitamíny z lekárne, dookola antibiotika az zistili že problém z imunitou bol v črevách. Mal tam nejakého parazita o ktorom nevedeli ak tomu tie antibiotika no cele zle. Ak by ste si chceli vypočuť príbeh tejto rodiny a chceli vedieť ako im pomohli tekuté probiotiká Harmonelo napíšte mi správu a rada vás pridám do skupiny na FB kde je veľa informácií a recenzií.
Cez jeseň a zimu vit. C a D.