Dávate pauzy pri bráni Imunoglukanu?

1mina
21. júl 2024

Ahojte niekde som zachytila že by sa mali dávať pauzy pri imunoglukane. Priamo v letáčiku to ale není napísané. Dávate pauzy a ako často ? Dcéra brala asi od marca do konca skolky - býva často chorá, rieši sa astma, zápaly priedušiek atď. Ku koncu roka to bolo samozrejme lepšie, teraz som jej teda vysadila minimálne do toho augusta. Ale keďže sa má brať mesiac pred nástupom zas do školy asi by som dala teda zas od augusta, a potom je zas jeseň, veľká chorobnosť 😂 potom po akej dobe treba zas dať pauzu alebo ako zvyknete vy dávať deťom ?

anavixy
21. júl 2024

Nemusi byt pauza a moze, pretoze v letnych mesiacoch by mala byt nizsia chorobnost. Zaroven sa ale ma zacat aspon 1-2m pred nastupom do kolektivu…takze kludne mozes pokracovat a pauzu bud nedat alebo dat az po jari.

1mina
autor
21. júl 2024

@anavixy ďakujem, tak nechám teraz do konca júla bez to bude taký mesiac a potom zas nasadíme od augusta asi 🙂

mirka3169
21. júl 2024

@1mina ja dávam od augusta do marca, potom pauza. Nakoľko na jar syn nebýva už tak chorý a ani v lete.

1mina
autor
21. júl 2024

@mirka3169 to je super, na našu sa čosi vkuse lepí kým je školský rok. A to jej brali aj krv a imunitu mala ok 🤷 tak neviem čím to je.

strejdo001
21. júl 2024

Imunoglukán je predražená p.č.vina. Radšej nech papá ovsené vločky, tam máš oveľa viac účinných látok, ktoré sú v Imunoglukáne. Ďalej tekvica hokaido, cesnak, pomaranče a vlašské orechy. Takisto treba doplňovať D3, zinok, selén.
A čo je brutál dobré na imunitu je Cordyceps. Odkedy ho užívam, ani raz som neschytal túto zimu od malej, keď doniesla niečk zo škôlky a začal som dávať aj jej a odvtedy sa drží.
Takisto veľmi imunitu ovplyvňuje aj to, či nepapa veľa sladkého a samozrejme spánok.

1mina
autor
21. júl 2024

@strejdo001 tak ona papa inak podľa mňa nadštandardné zdravo na dieťa. Akoze áno dá si aj sladké, ale.miluje ovocie a zeleninu a to fakt že miluje, denne toho poje fakt veľa, aj ovsené vločky má rada, no orechy len máličko to moc nemusí. Cesnak mi tiež nezje má 6 rokov 😂 Max tak cesnaková polievku má rada, ale nič neuvážene čo ju troška zastipe nie. Ja už neviem čoby som jej dávala jednu dobu som dávala len C,D atď, potom kadejake vitamíny z lekárne, ale teda už keď tich chorôb bolo vkuse čosi (a to mala aj kúry bronchovaxom a pod od dr.) tak som sa v lekárni pýtala že najviac asi sa im osvedčilo toto 🤷

strejdo001
21. júl 2024

@1mina V lekárni ti poradia to, čo berú najviac zákazníci, Imunoglukan je čistý biznis. Jeden čas som ho tiež užíval, aby som nebol za farizeja, tiež som hľadal rôzne možnosti pre mňa aj pre svoju malú, keď som od nech schytal 4x za zimu a ako športovec si to nemôžem dovoliť, zas veľa na malek chorobách mala zásluhu aj exsvokra, lebp vždy niečo doniesla z roboty. Aj malej som dával Bronchovaxom túto zimu, to je tiež veľmi dobrý liek a hlavne nie chémia.
D3 treba dlhodobejšie, ten neúčinkuje zo dňa na deň Len k nemu je dobré dopĺňať aj Zn a Se, no v organickej forme, ale ked už, tak kupovať napr. z iherb.com z USA, za 2 týždne to máš doma. Slovenské lekárne sú predražené a lekárnici poväčšine zdeformovaní farmapriemyslom a predajú ti to, z čoho majú najväčšie tržby a o organických anorganických formách minerálov toho nevedia veľa. Len taký príklad.... Oxid horečnatý vstrebateľnosť v tele 4%, bisglicinát horečnatý 80%, ale.u nás v lekárňach ti predajú predražený oxid horečnatý (neorganická forma) a zákazník šťastný, že dopĺňa si horčík 🤷🏻‍♀️.
A skús ten cordyceps CS-4 extrakt, preštuduj si o ňom na nete a najlepšia cena je na namaximum.sk. Za 8 eur kúpiš 100 kapsúl a máš vystarané na celú zimu. Moja malá má tiež 6 rokov a dávam jej keď na ňu niečo lezie 1 kapsulu ale keďže ešte nevie prehltnúť, tak jej to vysypem na jazyk a zapije s vodou, alebo na melón jej to dám alebo do čaju, hocijak, len nech jentocpre ňu príjemné. Veľmi jej pomáha. Ja si zas dávam 3 denne, keď niečo na mňa lezie a doteraz ani raz neprepukla choroba.
A ešte mi napadlo Colostrum, to je perfektné na imunitu, ale stojí trochu viac kvalitné Colostrum, ktoré má aspoň 30% imunoglobulínov, to zas kupujem zo stillmass-nitrition.sk.

zlatican
21. júl 2024

@1mina Skús Alli max s obsahom allicínu.