Zdravim, davate detom vitaminy? napr. taky vitamin B...moja dcerka je velmi vyberava v jedle, tak by som jej rada doplnila aspon vitamin B...mohlo by to podporit aj chut do jedla? alebo ake skor vitaminy zvolit?
Ahoj.Moja mala ako 5rocna tiez bola vyberava chudunka bola ... davala som jej Becko,no vobec ziadna zmena,u mna zbytocne.
Detska lekarka mi povedala,ze je dcerka akurat,no mne sa zdala chuda byt 😄 no dodnes je z nej nohata modelka 😄 tak si myslim,ze ked ti zje ranajky,obed a večeru je to ok
Vit d od neskorej jesene do jari kazdy druhy den
no lebo doma akotak zje,ale len to co ma rada...no najviac ma trapi skolka, ze vraj je najslabsia jedacka...dakedy ze vobec nic nezje...teda urcite nezje v skolke to co jej nechuti, alebo nepozna...ani neochutna...a potom mi hovori ze ju boli brusko...tak a mame zacarovany kruh...
Ak nechce jesť ovocie a zeleninu tak super je toto. Je to taký sirup, dá sa rozriediť vodou a je z toho chutný džúsik a keď nebude chcieť tak len jednu lyžiču denne, to dáte. Má to vitamíny B, C, D, E. Je to čisto z ovocia a zeleniny, bez konzervantov. Je to dávka na mesiac a vychádza to aj cenovo dobre. Ak by ste chceli napíšte, mám doma aj hneď na odoslanie, som kupovala keď bola akcia.
@asia83 cebion som davala a nic ... je to v dietati.
@janulka2811 Cebion je vitamín C. Dáva sa preventívne v chladnejšom počasí, kedy je pravdepodobnosť väčšieho výskytu bacilov, vírusov. Keď vášmu dieťaťu nestačil, zrejme bude mať všeobecne zníženú imunitu. Ani moja nezje veľa, no nejdem do nej zbytočne pchať doplnky. Zje, koľko jej telo potrebuje.
@asia83 cebion jej nezabral,zacinala skolku imunita nula bodov ... teraz uz bez doplnk.vit.nebola chora 2,5r vobec ... kazde dieta si musi vybudovat imunitu ...
Teraz ako starsia poje normalne niekedy az moc a stale modelka z nej nohata,je to rodove 😉
Kazde rano davam vitaminC.
@iveta143 ked mala asi 3 roky, tak nechcela nic jest, mohla som ju dopovat vitamínmi na podporu chute, nic...jedine co davam je celaskon, vitamin D. Ked bude hladná, naje sa, neboj.