Ahojte ake davky davate svojich 7rocnym detom ? Syn ma 22kg a davam nurofen7,5 ml (od 3m.,ten mam doma), pri predoslych chorobach nám vzdy tato davka postacovala na znizenie a nebratila sa teplota tak skoro , teraz teplota sice zide ale po 4 max 5 hodinach sa vrati, rozmyslam preto ze skusim navysit na 8. Paralen som dala podla tabulky 13 ml ale slabo zabera este slabsie ako nurofen.Ked som skusala paralen tabletu pre dospelych polku tiez sa teplota vratila uz po 2 hodinach.A ked je velmi zle davali ste tu istu zlozku ak zabera prave jedna viac, uz aj po 5 hodinach niekedy ? U nas je aktualne dost problem vydrzat 6 hodin bez teploty po podani na znizenie
@zuzula507 mu syn mal po vianociach taký chrípku, že teplota sa 3 dni nedostala pod 37. Ak sme ju znížili z 39,5 tak klesla cca na 37,4 a o pár hodín znova stúpla. Hold silná chrípka, alebo vírus... Ak syn teplotuje pomerne krátko, tak treba ležať, podávať lieky a čakať. Telo bojuje. Chce to čas kým sa z toho vyhrabe. U nás na tri deň začatia teplota klesať a už sa nesplahala tak vysoko. "Iba" nad 38, podobne to začalo byť lepšie. A po 5 dňoch bola aj teplota preč
..7 ročnej dávam pol tablety klasického paralenu, čiže 125mg. zo sirupov jej býva zbytočne ťažko
Nam lekar povedal, ze ked je fakt zle, tak mozete podavat po 4 hod na striedacku paracetamol ( paralen, mexalen) a potom zase nureflex
@aliaray1 teplota bola 38,7 poväčsine par krat nad 39 ale po sirupe sa rychlo vratila to bol problem..no nakoniec som zvysila nurofen na 8ml a vcera to uz bolo lepsie vydrzal.aspon 6.hodin bez..boli sme aj na crp mal az 75, dostal antibiotika a nastastie mame za sebou 1 noc bez teploty
@zuzula507 aka je teplota?