Dávali ste kvapky Stoptussin do mlieka?

monikapalo
10. okt 2012

Mam problem dat synovi /3/ akykolvek liek, odmieta ho. Lekarnička mi dnes povedala, ze mozem dat kvapky Stoptussin do mlieka, vraj to ani nepostrehne. Nemate s tym skusenost?

stanislavao
10. okt 2012

kazde kvapky su horke. dost pochybujem, ze nepostrehne. bude horke cele mlieko a nevypije to. skor by som to dala na lyzicku sirupu nejakeho, alebo s cukrom.

mummy01
10. okt 2012

ja davam na lyzicku s cukrom,do mlieka nedavaj...maju fakt hnusnu chut a mlieko ti urcite nevypije.

luciferkax
10. okt 2012

Ja dávam do 100 mkl čajíku - do fľaše, viac ocukrím a bezbproblémov vypije... Druhý syn, ten s radosťou čaká a lezie po mne, kým sa mu lieky nakvapkajú 😀 😀 😀 😀 tak sa nevie dočkať, najviac lubi kalciový sirup 😀 😀 😀 zato biele "sirupy" atb do neho nedostanem ani za svet

rora
10. okt 2012

do mlieka nie, skor do caju. ja len viem ze ziadne lieky/lieciva by sa nemali zapijat mliekom, lebo mlieko znizuje ucinky... pokial dobre viem, ak nie opravte ma 😀

denaalubos
10. okt 2012

Ja som sa pokusala to dat malej do mlieka, a nechcela to ani za svet, je to naozaj nechutne horke....

ludka140281
10. okt 2012

postrehne ich všade,skus si to na sebe,nepoškodi ti to...ja som kvapkala na klasicky sladky sirup čo sa z neho robi voda zo sirupom 😀 a hned to zapila vodou...a davali sme si obe vravela som ,že nam narastu dlhe vlasy,,,skus to zahrat na silne svaly a nech nevidi ako kvapkaš,len ako dáš sladky sirup,ale musí akože rychlo,lebo nebbude učinok a kontroluj svaly 😀 ,pochval ho že rastu

ginger_fox
10. okt 2012

Stoptussin pre deti je fajny sladky sirup, kup radsej ten ako horke kvapky. Aktualne ho aj moj potomok berie, takze ja mu ho natiahnem do striekacky a zo striekacky ho uz skonzumuje sam.

jantah
10. okt 2012

Ja to riesim radikalne..u mojho krpca to inac nejde.. akykolvek sirup mu proste nasilu streknem do hrdla striekackou od nurofen sirupceku.. je to boj ale aspon mam istotu, ze to do nho dostanem 🙂 🙂

nikolet_89
11. okt 2012

ahoj ja malej davam do mlieka a k tomu pridam aj hnedy cukor do mlieka alebo kakao vtedy ani nevie

luna303
27. jan 2013

Ahojte mamičky, moja trojmesacná dcerka má uzívať tieto kvapky po jedle na lyzicku aj s vodou lucka, lenze všetko vypluje, tie kvapky súfakt hnusné, máte nejakú skusenost ako to dostať do tak malého bábätka?

cinnamon111
27. jan 2013

My so Stoptusinom nemáme problém, malá mi to vypije.