Dávali ste deťom niečo na imunitu do škôlky?

18. aug 2022

Synček mi nastúpi v septembri do škôlky,má 3 roky.Rozmyslam či mu dávať niečo na imunitu ak áno čo konkrétne?Mám doma jedno balenie Imunoglukan,žeby som mu to dala od 1 septembra,či trey skorej?A potom ako každý deň mu dávať niečo na imunitu alebo len keď je sychravé počasie?Predsa je to drahé tie prípravky.Kamoska hovorí že zbytočne dávať ,aj tak budú všetky deti choré.No neviem.

hilda08
18. aug 2022

Mojmu som nedáva nic, chorý nebýval. Zalezi od dieťaťa, ak chces tak mu začni davat ten imunoglukan ale urcite skor ako od prvého. Mne to odporúčala doktorka v prechodných obdobiach, ked deti ale aj dospeli bývajú viac chorlavi

nikola81
18. aug 2022

Skusali sme snad vsetko a aj tak byval chory a aj je stale chory a to ma 6 rokov. Asi len pre svoj klud berie teraz Imunoglukan ale aj teraz po prazdninach kedy bol cely cas uplne zdravy bol tyzden v skolke a uz ho mam doma choreho. Takze podla mna skolka a choroby idu ruka v ruke.

kris_tin257
18. aug 2022

Imunoglukan treba užívať aspoň. 2-3 mesiace aby sa prejavili účinky, my ho užívame ale už tretí mesiac a zatiaľ účinky moc nevidíme ... Možno ak z poslednej choroby sa rýchlejšie dostal ale neviem či tým užívaním

zorkahorka
18. aug 2022

Kamoska ma pravdu. Je to zbytocne 😀 ale pre dobry pocit, ten imunoklogan daj uz teraz a mozes aj cebion

autor
18. aug 2022

A čo je najlepšie na imunitu deti?Je xy prípravkov na výber.Gumene cukríky ako Martankovia tiež sú dobré?

elizabet173
18. aug 2022

nedávala som nič, verila som pestrej strave s množstvom zeleniny a ovocia, minimom sladkostí, dostatku spánku, hodinám a hodinám vonku za každého počasia, vietor, dážď, mráz, sneh. Dieťa nechodilo nikdy naobliekané, v byte sme nemali prekúrené. Chorý nebýval vôbec, ani v jasliach, ani v škôlke.

nika23t
18. aug 2022

Áno, dávala som im okrem ovocia a zeleniny plno drahých a kvalitných veci, ešte aj kolostrum som im dávala. Bolo to nanič, aj tak boli celú jeseň a zimu ukaslane, usoplene. Do škôlky vodili iní rodičia choré deti, ešte mali aj tu drzosť priniesť im aj lieky, nech im učiteľka dá. Aj doma som ich veľa nechávala. Ako prišiel prvy ročník, imunita sa ustálila a bolo to oveľa lepšie.

nika23t
18. aug 2022

A ešte dodám, tie gumené srandy su úplne vyhodené peniaze. A ten, kto Ti povie, že je to dobre, toho dieťa má proste prirodzene silnú imunitu a určite to nesuvisi s gumenými vitamínmi.

autor
18. aug 2022

@elizabet173 To robím aj ja čerstvý vzduch za každého počasia.Neprekurovat vnútri,neobliekat x vrstiev.Akurat ovocie a zeleninu veľa nechce jesť.No uvidíme čo donese september.

elizabet173
18. aug 2022

držím palce, ale tú zeleninu by som sa mu snažila nejakým spôsobom do jedálnička dostať, môj pojedol kg, všetko, aj kyslú kapustu, tej v zime naozaj dosť, domácu, od babky.

zuzulka558
18. aug 2022

My nic nedavame ani sme nedávali,, naša imunita bola a aj u mladsej je asi prist zvonku domov mokra, spinava 🤣🤣🤣🤣,, nieco to do seba ma

elizabet173
18. aug 2022

@zuzulka558 ja s tým súhlasím, ak niekto videl počas upršaného týždňa nejakú matku s dieťaťom hodiny v parku, dieťa v gumákoch s palicou v ruke lozilo po mlákach, to sme boli my. Ak niekto počul dieťa vrešťať tak, že chcel volať sociálku, tak to sme sa vracali po štyroch hodinách zmrznutí na cencúľ domov a on ešte nechcel ísť.
@nika23t presne, moje malo výbornú imunitu, mohla som ho kŕmiť marťankami a hovoriť, že preto, že ich konzumuje, tak nebýva chorý, ale nebola by to pravda.

zuzulka558
18. aug 2022

@elizabet173 no presne my sme taky isty,,, domov az ked je mokre vsetko,, zima to iste 🤣🤣🤣 co sme my boli lepsi? Ja som chodila domov odrata, dotrhana atd a tu som

euka210
18. aug 2022

Nic som preventivne nedavala...treti mal najlepsiu imunitu...schytal vsetko uz ako babatko 😁

zorkahorka
20. aug 2022

@elizabet173 neverim ani kope zeleniny a ovocia. Synivec a neter nejefia ziadne a su odolnejsi ako moj syn,ktory semtam dake ovocie zje. Nepreobliekavam ho, doma nemame prekurene, vonku chodime aj za dazda, v zime sa vracia premrznuty,mokry (v zime paradoxne chory nebol) a pride prechodne obdobie a je stale chory...

arasidka123
20. aug 2022

Imunoglukan, vitamín C,D a zinok

dominika_trg
8. sep 2022

Malý tiež nastúpil tento rok do škôlky, na pilulke sk som našla ČOKINELU. Sú to vitamíny v čokoláde. Chutí super, dávam mu to ako odmenu za to že neplakal v škôlke. Je tam zinok, D, betaglukan a probio. Za mňa super kombinácia