Ahojte,zistili nam pneumokoka v nose,v hrdle nie.Dcerka 3r. mala plny nos,v noci jej to stekalo,kasel.Dnes na kontrole nam lekarka povedla sze jej vysiel pneumokok,ale dcere sa polepsilo,v noci nekasle,obcas este vlhkejsie odkasle ale inak ok.Bez teploty,dychanie ciste.Do nosa davame targesinove kvapky,mucosolvan a dnes sme dostali pamycon ak by zacala soplit.Vzali nam kontrolny ster,ale povedzte moze bacil moze zmiznut len tak bez antibiotik?
pamycon su lokalne antibiotika
Pamycon je atb.
Preco silou mocou Atb? Dýchanie čisté,bez teplôt.
ako píše pribinak pamycon sú lokálne ATB
@kikaski moze jej to prejst ak jej imunitny system zabojuje. Ja by som ten Pamycon dala bez ohladu na soplenie, aby som mala istotu. Ublizit jej nemozu, podavaju sa lokalne.
@darina1952 tiež ma to napadlo...že jej ho dám a uvidíme...ona má skôr takú zadnú nádchu, sem tam jej chrapči, alebo dýcha ústami...uvidiíme, ja jej ho dám, naposledy ho mala pred dvomi rokmi...
Aj malý ma od stredy zisteného pneumokoka,kvaokame pamycon,ja sa skor obavam ked nastúpi s kolky či nemajú nejakéhonosica a či nebude do par dni opäťspat
@kikaski ak je to tak vzadu tak jej pomoze aj sinupret - zriedi jej nahromadene hlieny.