Dá sa pneumokok vyliečiť bez antibiotík?

kikaski
23. sep 2016

Ahojte,zistili nam pneumokoka v nose,v hrdle nie.Dcerka 3r. mala plny nos,v noci jej to stekalo,kasel.Dnes na kontrole nam lekarka povedla sze jej vysiel pneumokok,ale dcere sa polepsilo,v noci nekasle,obcas este vlhkejsie odkasle ale inak ok.Bez teploty,dychanie ciste.Do nosa davame targesinove kvapky,mucosolvan a dnes sme dostali pamycon ak by zacala soplit.Vzali nam kontrolny ster,ale povedzte moze bacil moze zmiznut len tak bez antibiotik?

veronika295
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
23. sep 2016

pamycon su lokalne antibiotika

mondolina
23. sep 2016

Pamycon je atb.

kikaski
autor
23. sep 2016

@mondolina
@pribinak no to viem ale to mi dala ze mam mat po ruke neriedene len keby sople prisli..a inak nemam davat nic zatial...

mondolina
23. sep 2016

Preco silou mocou Atb? Dýchanie čisté,bez teplôt.

verushkokav
23. sep 2016

ako píše pribinak pamycon sú lokálne ATB

kikaski
autor
23. sep 2016

@mondolina ja len ze ci bacil zmizne aj bez toho ci sa obavat komplikacie pre nepreliecenie s atb

darina1952
23. sep 2016

@kikaski moze jej to prejst ak jej imunitny system zabojuje. Ja by som ten Pamycon dala bez ohladu na soplenie, aby som mala istotu. Ublizit jej nemozu, podavaju sa lokalne.

kikaski
autor
23. sep 2016

@darina1952 tiež ma to napadlo...že jej ho dám a uvidíme...ona má skôr takú zadnú nádchu, sem tam jej chrapči, alebo dýcha ústami...uvidiíme, ja jej ho dám, naposledy ho mala pred dvomi rokmi...

veronicka88
23. sep 2016

Aj malý ma od stredy zisteného pneumokoka,kvaokame pamycon,ja sa skor obavam ked nastúpi s kolky či nemajú nejakéhonosica a či nebude do par dni opäťspat

darina1952
23. sep 2016

@kikaski ak je to tak vzadu tak jej pomoze aj sinupret - zriedi jej nahromadene hlieny.

veronika295
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlanat
13. feb 2017

@kikaski ako ste vtedy dopadli? Podla mna sa nemusi dat ATB ak nema problemy. Plno ludi ho ma a prebieha to bezpriznakovo