Lekarne na internete ukazuju tento pripravok na vychytavanie zeleza zo stravy ako vypredany a v nasom meste ho tiez nemozem zohnat. Vyraba sa este? Da sa este niekde zohnat? Dakujem 🙂
Ahoj ak by si ho nemohla zohnať ja mám ešte k dispozícii dve balenia neotvorené a už ich nepotrebujem, tak by sme sa mohli dohodnuť, že by som ti ich predala.
Ahoj, viem,ze ste tu pisali uz pred rokom,ale chcela by som sa opytat mirusky30 ,kde v KE v akej lekarni si ten Captafer kupovala,lebo ja som bola vo viacerych a ani o tom nepoculi a inde bol zas vypredany. A ladylv, nemas este nahodou tie zvysne 2 balenia? lebo prave teraz to zhanam a nikde to neviem najst,aj vsade po nete to je uz vypredane. Cize kebyze ich este mas a niesu po zaruke,mala by som o nich zaujem. Vopred dakujem 🙂
Tento liek sa uz na slovensko ani do ciech nedováža. Tiež som ho zhánala a preto som sa obrátila na distribučnú firmu, ktorá mi oznámila, že nedostali licenicu od talianskeho vyrobcu.
V rakúsku je možného ho kupit, ale v baleni je 20 tabliet a je drahsi ako sa predaval u nas.
ahoj ja som ho kupila v ke v pohode...brala som ho a este stale beriem...