Cysty na mozgu novorodenca

elsyk12
11. máj 2016

Chcem sa spytat ci ste sa s tym stretli a ci je mozne ze by sa tieto cysty vstrebali. Dnes nam totiz na sone mozgu povedali ze mala - 3 dnova, ma na mozgu cysty a o mesiac mame prist na kontrolne sono. Viac nam k tomu nepovedali tak som dpst vyplasena.dakujem za odpovede

manifika
11. máj 2016

Ahoj. My sme sa s tym nestretli,ale nasla som tu uz taku temu,mozno pomoze. Velmi vam drzim palce nech je vsetko OK! 🍀
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/cysty-na-mozgu-od-narodenia/

nice202
11. máj 2016

@elsyk12 ano, starsia dcera mala 2 male cysty pri narodeni a same sa vstrebali do cca 1 mesiaca. Chodili sme na kontrolu. Nema ziadne nasledky.

bibistec
11. máj 2016

ano aj suseda tak mala a aj kamoska takze da sa to

alenky
11. máj 2016

Ahoj, my sme mali tiez cystu vstrebala sa tak do 3mes. Chodili sme na neurologiu-sledovat hlavicku. Takisto bol problem s fontanelou-ale vsetko to chcelo cas a samo sa to upravilo...

spisiacka
11. máj 2016

@elsyk12 moja mladsia mala pri narodeni cysty chodili sme na naurologiu kde dokor nic nevidel ale v nemocnici ich aj po kontorle neurologa mala stale. V 3 mesaicoch sme boli naposledy kedy sa tie cysty vobec nemenili tak to uzvreli ako fyzilogicky stav a pravdepodobne ich bude mat doteraz.

ewcurik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz