Cystoskopia a divulzia uretry u 7 mesačnej

luussy
3. nov 2020

Ahojte, 7 mesačnej dcérke budú pravdepodobne robiť cystoskopiu a rovno aj divulziu uretry (rozšírenie močovej rúry). Absolvoval niekto z vás tento zákrok na detskej urológii v Michalovciach? Zaujímalo by ma ako to prebieha a koľko trvá hospitalizácia. Ďakujem

anka_iskrova7
5. jan 2021

Pekný deň, ja by som sa chcela opýtať, či vám luussy niekto odpovedal na Vašu otázku. S dcérou (9ročnou) by sme mali takisto absolvovať túto operáciu. Môžete mi prosím povedať ako to dopadlo, či pozorujete zlepšenie stavu.. ďakujem krásne za odpoveď.

luussy
autor
5. jan 2021

@anka_iskrova7 dobrý večer, zatiaľ sme zákrok neabsolvovali. Sme na čakačke a keďže sú teraz pozastavené plánované zákroky, tak ani netuším kedy dostaneme termín. Našťastie sme od leta bez zápalu.

anka_iskrova7
6. jan 2021

ďakujem za odpoveď 🙂 no my tie zápaly máme dosť často, takže nám doktor odporučil tento zákrok. Hľadala som si na internete nejaké názory k tejto problematike ale nedočítala som sa veľmi 🙂 len som chcela vedieť či tie zápaly skončia... pekný deň

natalia52
17. okt 2021

@luussy dobrý deň, prosím Vás absolvovali ste nakoniec cystoskopiu? Čaká nás to so synom teraz

hruska91
28. mar 2023

@luussy Dobry deň máte skúsenosti s cystoskopiou v MI? Šli ste nakoniec? Dakujem

luussy
autor
28. mar 2023

@hruska91 Nakoniec sme neboli. Po kontrolnom vyšetrení po cca pol roku usúdili, že to nieje potrebné. A našťastie sa zápaly už neopakovali.

hruska91
28. mar 2023

@luussy aha super, nás to čaká v pondelok s3 ročnou

luussy
autor
29. mar 2023

@hruska91 tak držím prsty, aby to malinká zvládla čo najlepšie 😉

luussy
autor
18. sep 2024

@hruska91 Dobrý deň, absolvovali ste s dcérkou tento zákrok v Michalovciach? Budúci týždeň nás to čaká so staršou dcérou 7.ročnou. Chcela som vedieť ako to prebiehalo a ako dlho ste tam boli. Ďakujem

hruska91
19. sep 2024

Dobry deň , boli sme v apríli 2023, a znova tento rok v apríli 2024.
Prídete predpokladám v pondelok (prijímací deň ) so všetkými vybavenými papiermi na príjem, v ten deň sa zavedie kanyla- vezme sa krv a nič. Večer sme už vedeli cca poradie kedy pôjdeme- vedeli sme ze od 20.00 nemá nič jesť a od pol noci ani pit.
Na druhý deň (utorok operačný deň ) čakáte na poradie a idete na výkon. Sestrička donesie scrubs- oblečenie, prezleciete sa na izbe. Mohla som ísť s dcérou až k sále, uspali ju pri mne čiže nevedela,ze niesom s ňou. A čakala som tam kým skončia, potom keď ju doviezli ešte 2 hodiny sme boli tam. Potom po prebratí nás vzali na izbu, ku veceru dosla Dr. Povedať ako to dopadlo. Dcéra mala ešte 24 h po operacii zavedený kateter. Vyberali ho na druhý deň ráno. Prišli sme v pondelok- išli domov v stredu. A tento rok prišli sme v pondelok- išli domov v štvrtok.