Cystoskopia a cystografia

gretani
15. nov 2018

Dobre ráno je tu niekto komu ich deťom robili cystoskopiu a cystografiu? Nam to bolo odporučané v BA na Kramároch.. Moja 4mes. Dcérka má rozšírené panvicky na oboch obličkách na mame dilataciu 3stupna a objavujú sa jej vytoky v ktorých mala baktérie aj teraz v moci mala baktérie na xx a vlákno v moci a erytrocyty adostala ATB Megamox duo pred 4 dňami ho do brala a. Znovu sa jej ukázal. Výtok žltý na pipke dnes idem dat spraviť radšej štedrý a vyšetriť moc.. Lebo sme sa saali dat na druhý týždeň prvýkrát zaočkovať ale pokiaľ nebude zdravá tak by sme to zdá museli odložiť.. Je tu teda niekto kto to mal tak.to podobne a boli ste aj na tých vyšetreniach.. Za každú odpoveď ďakujem vopred

ivkus
15. nov 2018

skus sa pridat do skupiny nefrologicke problemy u deticiek tam je toho dost pisane

janinka1983
15. nov 2018

@gretani my sme tam boli tento rok na obidvoch vyšetreniach môžeš mi kľudne napísať ip

lindusss2016
15. nov 2018

Dnes sme sa odtial vratili, absolvovali sme obe, dost masaker, ale moj ma uz 10 mesiacov a velmi sa branil, tak hlavne preto. Sj ked tvoja asi tiez kus podrastie, kym sa tam dostanete

lindusss2016
15. nov 2018

@gretani po dobrati atb vam nenechali nocnu udrziavaciu davku?