Zdravím, môjho 13 mesačného synčeka čaká cystografia a urografia v Detskej fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici. Mala by to byť len trojdňová hospitalizácia. Je tu prosím niekto, kto to nedávno absolvoval a mal by čerstvé info? Za každú reakciu ďakujem
Absolvovali sme to minuly rok v Martine s 3 rocnym synom.Nakolko este nebol schopny lezat bez pohnutia 20 minut,tak mu rano vpichli do zily nejake oblbovaky a ja som ho isla uspat na izbu.Ked zaspal,previezli sme ho so sestrickou k pristroju,kde spal celych 20 minut,kym pristroj zaznamenaval funkciu obliciek.Hospitalizovani sme boli uz den pred tym z velmi zvlastneho dovodu.Aby som ho mohla o 4 rano zobrat do hernicky,aby bol potom rano unaveny a rychlejsie zaspal po oblbovakoch😨.Po zakruku,ktory prebehol cca o 8 rano,nas potom na obed pustili domov.Urcite to zvladnete.Najhorsie bolo docielit aby zaspal,kedze sa im dvakrat prebudil.Ale vsetko zvladnete
Ahoj @maybe888 , veríme, že všetko dobre dopadne. 👍 Naši zdravotní klauni sa budú snažiť zlepšiť vám náladu počas pobytu v nemocnici. 🙂 Do nemocnice v BB chodíme každý pondelok na Detskú kliniku a každú stredu a piatok doobeda odprevádzame deti na operáciu na Klinike detskej chirurgie. Veríme, že spríjemníme chvíle aj vám. ❤ Držíme palce.
Pridaj sa do skupiny Nefrologicke problemy deticiek. Tam urcite najdes odpoved. My chodima do BA