Ahojte mam 10 mesacnu dcerku,ktora ma cPVL,a strasne sa bojim lebo nic nerobi len lezi na chrbte.Ma koncatiny pevne a slabu chrbticu,cvičime vojtu,a ma aj aktivne cvicenie na rozvijanie motoriki.vie nam niekto pomoct,dakujem
Ahoj dcere to diagnostikovali ked mala 5tyzdnov,ja nechcem ist do Luznej tam robia len vojtu,a vojta samostatne nestaci,oni potrebuju aj ine cvicenie,chodime snou do madarska,tam dostava aktivne cvicenie na rozvijanie motoriki,a odkedy tam chodime uz vie naco su ruky,a je velmi aktivna.
@nina66dvojicky mozem poprosit o k9ntakt do madarska.dakujem
@lucia1974
Telefonne cislo
+3696439115
Gézengúz alapítvány v Győri
@nina66dvojicky dohovorim sa nemecky? Kolko vychadza cvicenie. Dakujem
Nemecky to neviem.musim to od nich opytar.mi tam chodime 2krat tyzdenne a trva to hodinu.a stoji to 5500 forint
Ahojte, prosim Vas ako sa ma Vase dieta, aj my mame diagnozu PVL. Nejake skusenosti by ste mohli napisat. D.
@nina66dvojicky ahoj,mozem sa spytat na tvoje skusenosti s deveny metodou v Gyori?
ahojte nam po druhom sone vsetko vyvratili. Nemame nic, Ale velmi sikovna je kocka v samorine hedviga. Sme tam chodili aj tak cvicit. A super.
My sme ju vôbec necvicila. Aj nam ju neodporúča la.
ahoj, kedy jej to diagnostikovali? Môj syn ma takmer dva mesiace a tiež to asi má. Dnes mi to lekárka oznámila, prežívam prvotný šok, neviem zatiaľ nič. Vraj sa chodí do Dunajskej Lužnej na rehabilitačný pohyb, boli ste? Tam je to cvičenie intenzívnejšie...