Cysta na vaječníku u 2 mesačného bábätka

nikoletka_h
7. nov 2012

Ahoj mamičky..mám 2-mesačnú dcérku a na vaječníku je našli menšiu cystu..Je to vážne?? Lekarka mi povedala že sa nemám strachovať ale ja sa velmi bojim..mali ste podobny problém??? ☹ ☹ ☹ ☹

tina1711
7. nov 2012

Ahoj moja mala to mala uz ked bola len v brusku aj ja som sa bala mala 2.nemusis sa vobec bat ako prislo tak aj odide ,

zuzkao321
17. nov 2012

Ahoj nam nasli cystu na vajeciku v 30 tyzdni tehotenstva, malinka ma tyzden a cysta ma 5 cm. Tiez sa bojim co bude dalej, ci jej ju budu vyberat....

zuzkat1
31. mar 2014

@tina1711
@zuzkao321 Ahojte.viem ze je to stara tema,ale zaujima ma ako to dopadlo... Som v 38tt a mala ma cystu v brusnej dutine... 4,5cm. Dr povedal ze to nic a mala je inak zdrava...ale ja mam obavy

zuzkao321
31. mar 2014

@zuzkat1
Najprv jej mali tu cystu vyberat, no kazdy tyzden bola o 1 cm mensia, az nam nakoniec zmizla uplne. Boli s nami aj dve dievcatka ktorym museli tie cysty vyberat, mali ich poprerastane, no obidve boli v poriadku aj po zakroku,tak sa nemas coho bat. No aj ja som sa velmi bala.

zuzkat1
31. mar 2014

@zuzkao321 Dakujem.a nevies ako dlho boli v nemocnici tie co operovali? Mam dcerku a nejak dlho ju nemam s kym nechat. A je to zlozity zakrok?

zuzkat1
31. mar 2014

@zuzkao321 a to ste boli cely cas v nemocnici?alebo ste chodili na kontrolu a inak ste boli doma?

janica25
6. aug 2014

ahojte dievcata aj mojej prvej dcerke zistili v 32tyzdni cystu na vajecniku velkosti ako slepacie vajickp.Vysli aj onkomaerkery takze vam poviem to co sme si prezili bolo strasne.Po porode sme isli do Ba kde sme boli 5tyzdnou vsetky vysetrenia odbery rezonancia .....a nakoniec operacia.Bolo to strasne vybrali cystu aj vajecnik brusko rozrezane ako pri cisarskom.Tazko to znasa stale plakavala chudatko bola bolava a aj celkovo bola ako dieta uplakana do roka a tiez nevedela spavat.No nastadtie vsetko dobre dopadlo vysledky z rozboru prisli ok tak sme boli stastni.Ale to co sme prezili uz nechcem zazit.