Ahojte kocky, hladam nejake cvicenia pre 4 rocnu dceru na logopediu. Nasa logopedicka sa s nou iba hra, tak neviem co s nou predcvicovat. Na internete som nasla par knih, ktore si chcem objednat, ale vsetky su v cestine. Ak by ste nejake cvicenia mali, budem rada ked ich sem date.
My mame toho strasne vela. N, M - zamiena za L, potom nevie R, na zaciatku vety nevyslovuje G. Ak by si mala nieco - hocico, rada by som si to pozrela, aspon aby som mala aku inspiraciu.
nemas moznost zmenit logopedicku?
Ja nezijem na slovensku, tak je to zlozite. Statnu mi vraj pridelia za dva roky, tak som rada aj za tuto, lebo berie 30 eur, ostatne vyse stovky ☹
to hladas slovensku logopedicku v zahranici?
ja nehladam logopedicku, ale logopedicke cvicenia
Ale v tejto knihe su len najproblematickejsie hlasky - sykavky, R a L. Potom uz dalsie dobre knihy z logopedie su len v CR.
ahojko a aku ma vastne diagnozu? lebo cvicenia z logopedii maju byt vlastne HRA s dietatom v ziadnom pripade nie cvicenia a makanie ako v skole 😖 dieta musi chciet spolupracovat inat to je o nicom. a otazka je ci ma problem len s pismenkami a ich vyslovnostou alebo aj s recou ako takou. vtedy je potrebna prave ta "hra" ako pises. nic ine nepomoze ☹
ma celkovy handicap v reci
ja som už tiež popozerala pár odkazov na logopedické cvičenia, ale my potrebujeme Ľ a to som nenašla... nemáte niekto náhodou? rada by som sa vyhla logopédii ak by sme to vedeli zvládnuť aj doma.
My sme ako pedagógovia a divadelníci vytvorili takúto reláciu- možno vás inšpiruje:
https://www.youtube.com/watch?v=FQl36OrkE9A
@anega79 a ake pismenka potrebujete precvicovat???? mam nejake materialy odnasej logop mozem odfotit 😉