Ahojte mamičky, znova si k vám idem po radu. Ročnému synčekovi zistili že mu chýba železo. Bral aj B12 a Dr, nám predpísala sirupy na doplnenie boli sme na kv zlepšilo sa to len o trošilinku, ale dopočula som sa o tomto sirupe. Vraj je veľmi dobrý tak by som chcela vedieť viac. Nejaké vaše skúsenosti, rada či ho môžem zamenit za tie ťažké sirupy a tak. Za každú radu a skúsenosť som veľmi vďačná. ďakujem🙂
My sme to dostali od svokry ako dar. Je to veľmi chutný sirup. K účinkom sa neviem vyjadriť, lebo sme boli všetci zdraví pred užívaním a po spotrebovaní sme zdraví naďalej. 🙂
aj my mame skvele skusenosti s narosanom cucoriedka
Cucoriedkovy Narosan uz velakrat pomohol a ako som tu spomenula uz viackrat. Vyhodou je ze okrem subjektivnych pocitov, je mozne overit si vysledky objektivne po vyuzivani uz prvej flasky sirupu krvnym testom. Obycajne su vysledky lepsie nez po Maltofere a samozrejme bez neprijemnych vedlasich ucinkov.
Naviac je sirup velmi chutny.
osobne s nim nemam skusenost, ale z roznych for zaoberajucich sa zdravym zivotnym stylom som o nom pocula ze je dobry. popripade skus aj melasu, to je maly zazrak na nizke zelezo, staci lyzica denne, je to prirodne a maximalne ucinne. treba ale brat rano, vtedy sa zelezo najlepsie vstrebe. davaj mu denne aj cucoriedky. netreba ziadne hnusoby co predpise lekar, priroda si s tymto problemom lahko a rychlo poradi. drzim palce 😉