Ahojte mamicky, uricte ate niektora skusenosti, syncek ide na CT hlavy na Kramare, uspia ho....lebo sa to inak neda :( chcela som sa spytat ze ako to prebieha ci aj ostatne cez noc v nemocnici, a ci moze byt moj manzel s nim stale aj na izbe,a ci mu mam aj nieco zbalit aj manzel ci si ma nieco zobrat?ja budem s dcerkou doma.dakujem moc bojime sa toho uspania :( je taky maly, ale ked aspon zistime ci mu daco nie je..
2 roky a 4 mesiace....dakujem celkom ste ma ukludnili 🙂.....hlane nech je vysetrenie v poriadku 🙂...a mam nieco si zobrat so sebou ked tam budeme??
nedavno som si vsimla hrcu na hlave, tvrdu ako kost nezdalo sa mi to,boli sme na rentgene a ze to ma uz kost z tej hrce ze sa asi udrel do toho viacej krat, hoji sa to niekolko mesiacov, boli sme u dalsieho doktora ten vravel ze treba ist na ct ci nie je vnutorne krvacanie alebo ako to ta ma vnutri,sme teraz objednany 25.3..:/....keby sa zvacsovalo mame prist skorej alebo maly by sa inak spraval :/.zatial vsetko ok zda sa nam dokonca ze to ma mensie..neviem..ale aspon ked pojdeme na ct bude vediet vsetko ze je ok..stale sa rozhodujee kto sni pojde isla by som aj ja ale mam dcerku 8 mesacnu..asi pojde manzel :D
Ahojte,boli ste niekto na CT vysetreni hrudnika s dietatom na Kramaroch? Moj maly ma necele 4 roky,chcu to skusit bez narkozy...coz pochybujem ze pojde... 😖
vazne nikto?
Ahojte dcerka ma 5 mesiacov a poslali ma snou na ct hlavky aky je pistup pri takom malom babetku vdaka
ja som tiež bola s malým, uspali ho asi na pol hodinu, potom bol na pozorovaní pokial sa neprebral a išli sme na odelenie, a na druhý den domov, celý čas som bola sním aj som ho uložila do toho prístroja, počas vyšetrenia som bola
vedla