Doktor nas poslal domov ak neskoci horucka cez vikend znova prist.. skusenost s tak vysokym crp? Dalujem
@eva1235 fuuha tak to čo je za lekár? Nám už nad 50 dávali ATB. Nad 200 je podľa mňa už naozaj silný zápal... A keďže je piatok asi by som šla na pohotovosť
Príliš vysoké u tak malého dieťaťa. Koľko má horúčky? Ako dlho trvajú? Aké iné priznaky choroby ma ?
@tinka_1807 teraz sme prisli od lekara takze na pohotovost asi nie
@eva1235 nemá žiadne iné príznaky okrem horúčky?
@tinka_1807 nema nic okrem horucky
@eva1235 No neviem teda, ale asi šla by som okamžite znova k lekárovi, alebo rovno do nemocnice.
To žartuješ?? to Ta mal poslať rovno smer hospitalizácia...určite nečakaj do pondelka. Riskuješ zdravie a život dieťaťa...tipujem zápal mechúra alebo aj ladvín...moč mu dúfam skontroloval.
@tinka_1807 zápal tam môže byť vselijaky ... Pozrel sa lekár na moč? Či nemá zápal v moči?
Necakala by som pri takom CRPcku, utekala do nemocnice a modlila sa nech je vsetko ok....
Ja som mala 170 po porode a prali do mna antibiotika cez infuzie!
Mala som crp 234, tri dni len vysoké teploty, potom kašeľ a bol to silný zápal priedušiek, ešte po desiatich dňoch a ATB som mala crp 70. U tak malého dieťaťa by som neriskovala a išla na urgent
Je to vysoke...urcite hospitalizovat/pise pediater/
Milá autorka namiesto vypisovania, by si mala isť radšej do nemocnice. Je to veľmi nebezpečné..
@eva1235 my sme bez kasla mali zapal pluc obojstranný čiže môže byt aj bez kasla pri takom crp
Moja 6 ročná mala crp158hned hospitalizácia mala sarlach
Tak ja neviem, no....dokedy tu budeš vypisovať namiesto toho aby si išla s ním na pohotovosť? Šak to je nenormálne CRP preboha a dieťa má 2,5 roka.
Môjho 18 ročného pri CRP 176 okamžite hospitalizovali - silný zápal pľúc