Črevná viróza u mesačného bábätka

5. dec 2023

Ahojte.V domácnosti sme mali (máme) v priebehu pár dní črevné problémy- kŕče a hnačku/niektorí aj zvracali. Z dospelých som momentálne posledná čo to má. Začalo mi to dnes(hnačka a kŕče). Problém je, že mám mesačné bábätko a tiež sa zviera od bolesti😞 Určite to má aj on.. neviem čo s takým bábätkom teraz robiť. Hnačku nemá, kaká normálne, len má po chvílach záchvaty bolesti. Dávam mu espumisan a babycalm (obmieňam). Tak sa chcem spýtať či s tým máte niekto skúsenosť u tak malého bábätka, za kolko mu to prešlo a čo na to… (volala som samozrejme aj lekárke a mám mu dať probiotiká.)

isis234
5. dec 2023

Keď mala takéto problémy s malým synom suseda, pýtala od nás mrkvu, že mu uvarí vývar. To bolo na jar, mrkva nemohla byť nová... Takže teraz ideálne

rebrambora
5. dec 2023

@isis234 mesacnemu babatku vyvar ale nedas.

Ak nema neobvyklu stolicu a nebola si s nim U lekara tak ako vies, ze ma virozu? Ved mesacne dietatko sa 'zviera' tak ci tak.

autor
5. dec 2023

@rebrambora Nemáva koliku. Má antireflux a antikolikové mlieko. A toto dostali všetci známi, členovia rodiny a aj deti. Takže myslím, že to má aj on.

isis234
5. dec 2023

@rebrambora možno ten vývar jedla ona,, aby s to dostalo do mlieka. Neviem, Bola zdravotná sestra, takže vedela čo robí. Malý vyzdravel