Ahojte.
V sobotu v noci syncek ( 3r ) povracal 2x komplet vsetko, vtedy sme este netusiili nic. V nedelu pred obedom fungoval normalne, poobednom spanku zacali mensie problemy, zase vracal ( iba 2-3x ) a zacal mat teplotu. Iba raz mal vodnatu stolicu.
Pondelok - utorok sme mali silnu dietu, bolo vsetko v poriadku. Utorok v noci zase sa povracal raz. Stredu zase cely den v pohode, aj dneska. Este dame si pozor na to ze co papa. Ale teraz zase sa povracal… ja toto uz nechapem 😩
Este by sme mali mat dietu alebo uz by som mala ist aj k lekarovy? Myslela som ze to zvladneme doma.
Poradte nieco. Dakujem
podla popisu sa to lepsi, takze niet dovod k dr...aj tak, co ona poriesi s crevnou virozou? Pokial nie je dieta dehydrovane, ze vkuse grca, tak crevna viroza sa zvlada v takom popise doma. Keby stale vraca 3dni, tak moze dat nieco proti vracaniu, ci do nemocnice, ale tento stav nie je na dr. Moj 6r 3d vracal, vodu som do neho tazko dostala, vsetko slo von, tak uz som sla k dr a nakoniec do nemocnice.
ALe pokial menej casto grca, hnacku uz nema, teploty ustupili, tak sa to lepsi, len treba cas. Niekedy to prejde fakt za 2dni total grcania, alebo je priebeh slabsi ale dlhsi. Pridat probiotika, dietovat a bude ok.
Teraz to majú všetci, ja to mám akurát úspešne za sebou. Veľa šťastia, zdravia. PRejde to, ale trvá to neprimerane dlho.
@evaachesa
@euka210
@thirstymonk
Ďakujem pekne za odpovede, veď práve to že nechceme skončiť na pohotovosti. Ako som napísala cez deň pekne papá, pije vodu, nemá hnačku ani teplotu. Len toto nočné vracanie…
A to je na tom najlepšie že aj ja som dostala od neho. Ale už aj ja to mám za sebou.
A probiotika - Kedy Podávať? A iba raz denne?
Vydrzat s dietou, asi ma rozdrazdeny zaludok. Vieozy nezvyknu trvat tak dlho ako u vas, tsk sa vam to hadam rychlo zlepsi
@thirstymonk dobrý deň, zvracali ste aleb len ste mali hnacky a bolesť brucha?
Treba sa dietne stravovat po kúskoch, sucháre, čierne uhlie ak zvládne, a nam zabral kynedril polka tablety rozpustit vo vode a podavat po lyzickach
@barbied Mal som len sračku a bolesť klbov a svalov. Ale sračku taku, že jak som tamten piatok začal, ta toten piatok som skončil. 4,5kg dole.
Áno, zajtra treba volať lekárovi a riešiť to pred víkendom aby ste neskončili na pohotovosti.