Cpppap - priebeh vyšetrenia

4. sep 2023

Dobrý deň. Zajtra idem so synom 1x na cpppap. Mám aj mladšieho ročného chlapčeka a žiaľ sa mi k nemu nepodarilo nikoho nájsť. Ako to tam prebieha? Bude tam syn sám, či tam mám byt s ním? Budú sa aj mňa nejak veľa pýtať, alebo skôr dajú nejaké testy jemu? Lebo neviem ako by som tam bola nejak dlhšie s malým upistanym batolatom.

pribinak
4. sep 2023

Nevieme s čím tam idete….alemzakladnu anamnézu dieťaťa a rodiny budeš musieť odovzdať

Niekto sa vypytuje veľmi podrobne, niekto menej. Veď keď to menšie dieťa bude veľmi rušivé tak si psychologicka či spec.pedagogicka dohodnú s tebou iný termin

Ak ide napr školák na testy napr porúch učenia či pozornosti, tak dieťa bude robiť vela testov ale ty môžeš ísť aj preč

autor
4. sep 2023

@pribinak no syn je druhák a v 1.tr mal 3 zo slovenčiny. Je taký pomalší, má problém s pamäťou. Veľmi ťažko sa učí novým veciam. Takže s tým ideme.

hradnapani
4. sep 2023

deti su obvykle na testoch sami, ale je tam aj pohovor s rodicom. ale urcite sa bude dat dohodnut, ze ustne s nimi preberies najnutnejsie a ostatne mozes vyplnit pisomne, zvyknu davat rozne dotazniky pre rodicov. Nerob si stres, ved tam pracuju ludia, ktori by mali mat pochopenie pre taketo situacie.

nicole003
5. sep 2023

Kazda ma iny postup. Teraz v lete som bola s dcerou 2x.Na prvom sedeni bola dcera najprv sama, na konci aj ja kvoli otazkam ohladom jej stavu a skoly. Trvalo to hodinu. Na druhom som bola na zaciatku asi polhoďku, potom ma poslali von. Dcera tam bola dalsiu hodinu.