Dobrý deň. Zajtra idem so synom 1x na cpppap. Mám aj mladšieho ročného chlapčeka a žiaľ sa mi k nemu nepodarilo nikoho nájsť. Ako to tam prebieha? Bude tam syn sám, či tam mám byt s ním? Budú sa aj mňa nejak veľa pýtať, alebo skôr dajú nejaké testy jemu? Lebo neviem ako by som tam bola nejak dlhšie s malým upistanym batolatom.
@pribinak no syn je druhák a v 1.tr mal 3 zo slovenčiny. Je taký pomalší, má problém s pamäťou. Veľmi ťažko sa učí novým veciam. Takže s tým ideme.
deti su obvykle na testoch sami, ale je tam aj pohovor s rodicom. ale urcite sa bude dat dohodnut, ze ustne s nimi preberies najnutnejsie a ostatne mozes vyplnit pisomne, zvyknu davat rozne dotazniky pre rodicov. Nerob si stres, ved tam pracuju ludia, ktori by mali mat pochopenie pre taketo situacie.
Kazda ma iny postup. Teraz v lete som bola s dcerou 2x.Na prvom sedeni bola dcera najprv sama, na konci aj ja kvoli otazkam ohladom jej stavu a skoly. Trvalo to hodinu. Na druhom som bola na zaciatku asi polhoďku, potom ma poslali von. Dcera tam bola dalsiu hodinu.
Nevieme s čím tam idete….alemzakladnu anamnézu dieťaťa a rodiny budeš musieť odovzdať
Niekto sa vypytuje veľmi podrobne, niekto menej. Veď keď to menšie dieťa bude veľmi rušivé tak si psychologicka či spec.pedagogicka dohodnú s tebou iný termin
Ak ide napr školák na testy napr porúch učenia či pozornosti, tak dieťa bude robiť vela testov ale ty môžeš ísť aj preč