Covirin Kid & Teen pre 5,5-ročnú dcérku

lb1984
9. feb 2023

Dievčatá mate niektorá skúsenosť s vitamínmi? Odporúčala nám ich imunologicka pre 5,5 ročnú a nikde okrem reklamných článkov neviem nič nájsť. 🤗

bjanka00
25. feb 2023

@lb1984 ano. Moji chlapci uzivaju. Su naozaj kvalitne myslim zlozenim, a ucinok zatial este skoro hodnotit.
Brali sme dospelaci covirin a pomohol pri covide plus ja ho zvyknem mat doma v zasobe stale.

lb1984
autor
26. feb 2023

@bjanka00 koľko majú syncekovia rokov? Ja som ho malej nasadila na základe odporúčania imunologicky ale žiaľ zhodou náhod možno, do 3 dní jej začalo byť nevoľno tak som jej ich vysadila. Zlepšila sa ale stále jej nie je ok. Keďže nikde nebola lebo bola od januára chorá neviem ci len niečo zlé zjedla alebo mi na nich zle zareagovala. Píšu odporúčanie ze v prípade nevolnosti dlhšej ako 3 dní treba vysadiť, tiež na pribal letáku ze je vhodný od 6 ale na ich stránke ze je nevhodný pre deti do 5 rokov. Mala ma 5,5 roka. Veľmi ma to zaujíma lebo ja som s ich účinkom pre dospelých bola extrémne spokojná.

bjanka00
26. feb 2023

@lb1984 mne hovorila lekarka ze zavisi od kg.
Starsi ma 8,5 r berie teraz 2x denne zvysila som davku lebo bol chory a je blbe obdobie. Mladsi ma 5,5 r a cca 21.5 22 kg.
Ano ja som mala tiez na zaciatku tazko od zaludka, myslim dospekacky, ale nemala som podla mna creva ok.
S odstupom casu som ho zacala brat ako kuru par krat minulu zimu 2-3 mesiace a uplbe v poho. Aj tu najvyssiu davku som brala.

Davam ho detom vylucne po vydatnom jedle, resp spolu s nim.

bjanka00
26. feb 2023

@lb1984 mladsi to bral cca 3 tyzdne,teraz mu davam viac bylinkove tinktury nakolko mal velmi silnu nadchu a dutiny. starsi berie od decenbra a klopem priebeh choroby bol iny , lepsi, vydrzal v skole skoro mesiac a pol. Mierny zazrak, kloooopeem! Ale viacero veci sucasne robime, konvickujeme, inhalovanie, este nam odporucala imuno bacentos.
Cakame na vysledky testov ktore robila, dufam ze sa z toho vymotame.

zinulka
24. júl 2023

Môjmu synovi dávam na imunitu. Má ju zníženú, teraz objednávam 3 tie balenie. Myslím, že zaberá. Predtým bol stále chory. Teraz sa celkom drží a aj keď niečo chytí, tak sa mi zdá, že to rýchlejšie prekoná