Milé maminy, nestretli ste sa s vyrazkami u detí? Dcerke sme robili ag test, vysiel +, začala sa osypavat. Momentálne ty nevyzerá vôbec dobre, v lekárni nam povedala len fenistil kvapky uzivat. Dakujem za kazdu skúsenosť.
Ahojte,môj 10r syn mal vyrážky po covide. Asi 5 týždňov po prekonaní ochorel,mal horúčky, šli sme k lekárke a ona pri vyšetrovaní objavila aj toto,mal to v menšej miere a povedala, že je to postcovid syndróm, keby sa to zhoršilo, máme prísť. Prešlo mu to cca do mesiaca samé,nič sme už nemuseli riešiť. Držím palce, skoré uzdravenie 🍀
@kikulienkadd Ahoj už aj nám to zmizlo.tiež poscovidovy syndrom.vyše mesiaca.aj vy sa držkajte.
@7vanilka7 jemine prosím vás ešte ma vaša dcérka tie vyrážky môj syn ich dostal skoro mesiac po covide boli sme aj na kožnom a tam nám to potvrdila vravila ze to trvá dlho kým to zmizne dala nám aj masti aspoň do leta keby to zmizlo lebo však mať to v lete musí byť neprijemne ako dlho to trvalo kým to zmizlo ale vôbec ho to nesvrbi ďakujem
@mravciatko dcerka to mala više mesiaca ale už má krásnu pokožku ani stopy po vyrážkach,len na ruky nám dala kožná krém lebo jej tam popraskala koža.bála som sa že bude mať jazvy ale super to prešlo.aj vy sa držkajte určite to pominie rýchlo.
@mravciatko ahoj, nie, trvalo to priblizne mesiac, kym sa prestali objavovať a pokozka sa zahojila. Drzim palce, nech to máte čím skor za sebou. Dcerku to svrbelo, tak aspoň ze u vas to nie. Skore uzdravenie
@7vanilka7 moja to má teraz .bolo to strašné po celom tele ale už to ustupuje