Ahojte baby
Mám 2,5 mesačne bábätko. Dnes vyšla covid pozitívna
Príznaky : hnačka, horucka do 39 (vrátane )
Mali aj vaše bábätka ? Ako dlho to trvalo ? Kedy skončili horúčky ? Ďakujem strasnw sa bojím
Och joj. Ked budú teploty pretrvávať treba hned volať detskej lekárke. Aby sa nedehydratovalo telo. Ved to je malička kde to mohla dostať. Dospelý je iné alebo školopovinne dieťa ale také malé babätko. U vás nemá nikto neba si s nim niekde.
Trvali 1,5 dna, u nas max cca 39,5. Antipyretika sa mozu striedat à 4 hod, rovnaka ucinna latka len kazdych 6 hodin, sirup davkovat podla vahy, nie veku. Nad 39 pouzit aj fyzikalne chladenie (vlazna sprcha, zabaly), inak staci davat lieky az pri teplote 38,5. Kontakt koza na kozu, ak dojcite tak vela prikladat, mozete podavat aj cistu dojcensku vodu, sledovat mocenie. Ak by dieta nemocilo, bolo malatne, malo prepadnutu fontanelu na hlavicke, je dehydratovane, treba ist do nemocnice. Nasadte vitaminy okrem D aj C a probiotika, nieco na kasel a morksu vodu a Nasivin na soplik, verim ze ste volali pediatrovi a ten vas poucil a nasadil terapiu. 🙏 nech sa babatku rychlo polepsi 🍀
@elizita
@dilino
@anavixy
@dilino
@kacena4
Ahojte tak sa hlásim , dnes má posledný deň karantény
Zvládli sme to aj doma ale viac by som to nechcela zažiť
Teploty trvali 1,5 dňa
A k tej nemocnici sa radšej nebudem ani vyjadrovať
Dr keď zbadal že je pozitívna , bol od nás asi 8 metrov a leical mi cez chodbu že mám ísť domov dať jej čipky atd
Popritom ja s manželom sme boli vtedy negatívny
Sestrička bola zlata , malá mala teplotu prišla k nej na chodbu bez Ruska bola pohladkala ju po hlavičke a zmerala teplotu
Potom sa somnou chvíľu rozprávala a vysvetľovala že čo mám robiť
ahojko drzim palceky. hlavne pozor na zatekanie soplikov z nich moze hyt zapal pluc